HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Kirakják Hopp...

Kirakják Hoppál Pétert a pécsi városházáról

Kérjük, támogassa a Magyar Hangot...

és a szabad sajtó megmaradását. Olvasóink segítségére is szükségünk van, hogy még több riportot és tényfeltáró cikket közölhessünk. Részletek ITT.

HIRDETÉS

Egy bizottsági előterjesztés alapján felmondaná Péterffy Attila pécsi polgármester azt a szerződést, amely alapján Hoppál Péter fideszes országgyűlési képviselőnek a városházán van irodája – írja a Pécsi Stop.

HIRDETÉS

A cikk megjegyzi, hogy a városháza harmadik emeletén három helyiséget bérelt ki az Országgyűlés hivatala a kormánypárti politikusnak, a helyiségek együttesen 84 négyzetméteresek. A szerződést tavaly decemberben kötötték, a bérleti díj havi 250 ezer forint. Ezt mind a bérlő, mind pedig a bérbeadó indoklás nélkül felmondhatja. Hoppál Péter esetében a határidő december 31. lesz.

Pécsi polgármester: Vigye a kormány az adósságot! | Magyar Hang

A cikk szerint a polgármester előterjesztésének lényege, hogy átszervezik a polgármesteri hivatalt, mégpedig úgy, hogy az eddig más épületekben lévő hivatali egységeket visszaviszik a városházára. Hoppál Péternek csereingatlant ajánlanak fel.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

30,782lájkolóTetszik
2,965követőKövetés
19,600feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Az orbáni hatalom képtelen a konszolidációra – Magyar Hang-ajánló

A Magyar Hang 2020/4. száma! Interjú Schiffer Andrással, Kerpel-Fronius Gáborral. A hálapénz hálójában. A jó magaviselet csupán túlélési ösztön a börtönökben? Így szemeteljünk helyesen! Sok érdekes írás és publicisztika! Keresse az újságárusoknál!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Visszahívja a Jobbik a Duna-parti cipőkbe beleköpő Kulcsár Gergelyt

Jakab Péter lapunknak azt mondta, hogy aki érdemes, az előre juthat, de aki nem érdemes arra, hogy a közösség tagja legyen, annak nincs helye a Jobbikban.