HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Márki-Zay Pét...

Márki-Zay Péter: Nehezen hihető, hogy nincs meg a listázó

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük!

HIRDETÉS

– Az természetesen nehezen hihető, hogy egy személyiségi jogokat feltűnően sértő, gyűlölködő, hazug szórólapot ismeretlenek megrendelésére nyomtasson ki és terjesszen valaki Hódmezővásárhelyen – így reagált Márki-Zay Péter arra, hogy a rendőrség nem tudta beazonosítani azt, aki a 2018-as kampányban a lejárató szórólapokat róla megrendelte.

Security Check Required

Lapunk is beszámolt az Átlátszó cikkéről, amely szerint álnéven rendelte meg egy férfi azokat a szórólapokat, amelyeken még 2018-ban listázták Márki-Zay Péter támogatóit. A nyomtatványokon listázták, fotókkal szerepeltették a polgármester akkori – vélelmezett – támogatóit. Azt állították róluk, hogy a gyűlölet tartja őket össze, vesztesek, sértettek, hataloméhesek és ki akarják fosztani a várost. Kiadóként bizonyos „SME”-t jelöltek meg.

A terjesztő cég vezetője elismerte, hogy 20 ezer szórólapot vettek át, de egy számára ismeretlen személy rendelte azt meg telefonon, aki Zsingor István néven mutatkozott be. A szórólapokhoz közevetlenül a nyomdából jutott hozzá, de a készpénzfizetési számlákon egyik fél részéről sincs aláírás. Azt is megállapították a rendőrök, hogy Zsingor István nem létezik.

Márki-Zay Péter azonban nehezen hiszi, hogy a történetet nem lehet visszakövetni. – Az sokkal inkább elképzelhető, hogy a nagyon is közismert megrendelő személyét nem meri beazonosítani egyik szereplő sem… – írta Facebook oldalán. Hozzátette azt is, hogy „le kell bontani a pártállamot”, mert az „Orbán utáni Magyarországon nem maradhat következmények nélkül az állampolgárok listázása és megfélemlítése, rágalmazása és lejáratása”.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,953lájkolóTetszik
3,640követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Nem fogok meghátrálni” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Máté Gáborral és Körömi Attilával. Látogatóban a papból lett polgármesternél. Riport a halálra ítélt Csicsali vonatról. Keresse a Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Egymilliós bírságot kapott Hadházy Ákos

Az adatvédelmi hatóság büntette az európai ügyészség melletti aláírásgyűjtéssel összefüggésben.