HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Megint működi...

Megint működik a Szabad Pécs

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük!

HIRDETÉS

A Szabad Pécs szerkesztősége a múlt hétfő óta eltelt napok tapasztalata alapján a múlt hét végén arra az elhatározásra jutott, hogy feloldja a felfüggesztést, folytatja a munkát, és újra elérhetővé tesszük korábbi cikkeiket – közölte a portál.

Mint megírták, sokan támogatták őket, sok új előfizetőjük lett, de még többen kiálltak mellettük, és biztatták őket, azt kérve, folytassák. Emellett helyben és másutt is voltak olyanok, akik azt kérték, üljenek le velük tárgyalni, próbálnak segíteni, mert szeretnék, ha fennmaradna a lap.

Bajban a független vidéki hírportál, felfüggeszti működését | Magyar Hang

Megírták, az elmúlt egy héten 165 személytől kaptak támogatást, összesen 1 millió 729 ezer 972 forint érkezett be hozzájuk. 100 felett van az új, rendszeres adományozók száma. Négy, legalább 100 ezer forint összegű utalást kaptak (ezek egyike Hadházy Ákos alapítványa volt), egyvalaki pedig nagyon magas, több száz ezer forintos összeget utalt el.

„Az összefogás, közösségi erő és bizalom az, ami miatt úgy határoztunk, hogy folytatjuk a munkát. Egyelőre úgy ahogy eddig. Viszont az is az biztos, hogy a mostani és a leendő támogatásokhoz kell majd igazítani, hogy hosszabb távon hogyan működjön a Szabad Pécs. Mert az igazság az, hogy eddig erő felett teljesítettünk. Most a keretekhez igazítjuk majd a működést. Erről, a működés módjairól rövidesen tájékoztatunk benneteket, de a cikkeinken is észre fogjátok venni” – közölték.

„A szabad és független sajtó fontos, szükség van rá, pláne vidéken. És, hogy a jelenlegi viszonyok miatt az olvasók egy részének kell segítenie.  Persze, ez kényszer is, de a lehető legjobb formája is a sajtó működésének” – írta meg a Szabadpécs.hu.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

41,060lájkolóTetszik
3,819követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Nyíljon ki végre az emberek szeme!” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Herczeg Zoltánnal! Mészáros Lőrincet sejtik a milliárdos őrizetbe vétele mögött. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek