HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Megint működi...

Megint működik a Szabad Pécs

HIRDETÉS

A Szabad Pécs szerkesztősége a múlt hétfő óta eltelt napok tapasztalata alapján a múlt hét végén arra az elhatározásra jutott, hogy feloldja a felfüggesztést, folytatja a munkát, és újra elérhetővé tesszük korábbi cikkeiket – közölte a portál.

HIRDETÉS

Mint megírták, sokan támogatták őket, sok új előfizetőjük lett, de még többen kiálltak mellettük, és biztatták őket, azt kérve, folytassák. Emellett helyben és másutt is voltak olyanok, akik azt kérték, üljenek le velük tárgyalni, próbálnak segíteni, mert szeretnék, ha fennmaradna a lap.

Bajban a független vidéki hírportál, felfüggeszti működését | Magyar Hang

Megírták, az elmúlt egy héten 165 személytől kaptak támogatást, összesen 1 millió 729 ezer 972 forint érkezett be hozzájuk. 100 felett van az új, rendszeres adományozók száma. Négy, legalább 100 ezer forint összegű utalást kaptak (ezek egyike Hadházy Ákos alapítványa volt), egyvalaki pedig nagyon magas, több száz ezer forintos összeget utalt el.

„Az összefogás, közösségi erő és bizalom az, ami miatt úgy határoztunk, hogy folytatjuk a munkát. Egyelőre úgy ahogy eddig. Viszont az is az biztos, hogy a mostani és a leendő támogatásokhoz kell majd igazítani, hogy hosszabb távon hogyan működjön a Szabad Pécs. Mert az igazság az, hogy eddig erő felett teljesítettünk. Most a keretekhez igazítjuk majd a működést. Erről, a működés módjairól rövidesen tájékoztatunk benneteket, de a cikkeinken is észre fogjátok venni” – közölték.

„A szabad és független sajtó fontos, szükség van rá, pláne vidéken. És, hogy a jelenlegi viszonyok miatt az olvasók egy részének kell segítenie.  Persze, ez kényszer is, de a lehető legjobb formája is a sajtó működésének” – írta meg a Szabadpécs.hu.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

29,929lájkolóTetszik
2,831követőKövetés
18,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„A világ kezd totálisan meghülyülni” – Magyar Hang-ajánló

Presser Gábor- és Stefano Bottoni-interjú. Riport a határról és az épülő tiszaújvárosi konténervárosról. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek