HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Orbán Viktor ...

Orbán Viktor Erős Pistás szaloncukrot nassol: Kétszer fog csípni, miniszterelnök úr!

Kérjük, támogassa a Magyar Hangot...

és a szabad sajtó megmaradását. Olvasóink segítségére is szükségünk van, hogy még több riportot és tényfeltáró cikket közölhessünk. Részletek ITT.

HIRDETÉS

Néhány napja futott körbe a neten az idei karácsony igazi különlegessége, az Erős Pistával ízesített szaloncukor. A felháborodás vegyes kíváncsiságnak köszönhetően az évtizedek óta kapható csilis csokoládéra hajazó édesség komoly reklámot kapott. Nem maradt ki a rajongók közül a miniszterelnök sem. Orbán Viktor kedden próbálta ki a pikáns finomságot, a nassolást pedig „Erős Pista. Erős Magyarország // Strong Steve. Strong Hungary” felirattal a Facebook-oldalán meg is osztotta a néppel, amely cserébe változatos gondolatokkal ajándékozta meg a kormányfőt.

HIRDETÉS

– És ami még ennél is fontosabb…erős hit, erős teljes és visszavonhatatlan odaadás, erős hazafi és az erős család támogatója – írta egy kommentelő. Véleményét egy lengyel rajongó is osztotta, aki a csokis képhez azt írta, „hitünk igazi védelmezője”. Kisvártatva a belpolitikai értelmezés is felbukkant: „Erős Pista, erős nemzet, gyenge ellenzék! Magyarország, én így szeretlek!” Mást merész asszociációra ösztönözte a desszert látványa: „Az Erős Pistáról nekem Lovas István jutott eszembe, aki valóban erős volt és az igazságot terjesztette.”

Hiába az ellenállhatatlan édesség, hamar megjelentek az ellendrukkerek is. – Kicsit erősödhetne a forint is – próbálkozott szerényen egy visszafogott kritikus. Akadt persze, aki nem hagyott helyet a feltételes módnak: „Erős Pista, gyenge forint”. Mások az egészségügyi kockázatokra hívták fel a figyelmet: „Kedves miniszterelnök úr!!! Jó étvágyat!!! Egyen nagyon sokat!!! Mint Németh úr….. Vagy többet…” – utalhatott Németh Szilárdra, a Fidesz alelnökére egy kommentelő. Szintén az élettani hatásokra kérdezett valaki más: „A gerince is erősödik tőle Miniszterelnök Úr?”

A legkomolyabb figyelmeztetés azonban, amelyre feltűnően sokan gondoltak, nem a csokira, inkább a paprikára vonatkozott. – Kétszer fog csípni, miniszterelnök úr!

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

30,705lájkolóTetszik
2,951követőKövetés
19,500feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

A Fidesz nem jobboldali, hanem hatalomoldali – Magyar Hang-ajánló

Interjú Nádasdy Ádámmal, Csernák Jánossal, valamint a győri polgármesterjelöltekkel. Riport Gyöngyöspatáról. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Újra egyesül az LMP és a Párbeszéd?

Karácsony Gergely vetette fel a témát, de az LMP sem zárkózott el. Ungár Péter például „megfontolandónak” nevezte az elképzelést.

Pénz semmiért