HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Népszava: aka...

Népszava: akadozik a végtagsérült betegek ellátása a fővárosban – Megszólalt a Honvédkórház

Kérjük, támogassa a Magyar Hangot...

és a szabad sajtó megmaradását. Olvasóink segítségére is szükségünk van, hogy még több riportot és tényfeltáró cikket közölhessünk. Részletek ITT.

HIRDETÉS

Nem fogad végtag törött betegeket a Honvédkórház sürgősségi osztálya – tudta meg a Népszava. A lap szerint a mentőknek a Dél-Pesti Centrum kórház Merényi telephelye, a Szent János és a Péterfy baleseti központja között kell szétosztani a csúszós úton elesett sérülteket.

HIRDETÉS

A portál értesülései szerint a Péterfy baleseti központja előtt a déli órákban már 13 mentőautó várakozott arra, hogy átvegyék tőlük a sérülteket. A kocsik hosszas várakoztatása további fennakadásokkal járhat, hiszen a Közép-Magyarországi Régióban és a fővárosban amúgy is kevesebb mentő, mint amennyi segélykérés van – írták.

Emlékeztetnek: legutóbb csütörtökön, a Gyógyuló Egészségügy konferencián mondta Kásler Miklós, az Emberi erőforrások minisztere, hogy a sürgősségi ellátással minden rendben. Úgy fogalmazott, hogy „senki nem hitte el, legalábbis a hozzáértőket leszámítva nagyon kevesen, hogy meg lehet szervezni a sürgősségi betegellátást.”

Frissítés:

HIRDETÉS

A Népszava cikkére közleményben reagált a Honvédkórház. „Megkérjük a sajtóorgánumokat, hogy fejezzék be a Honvédkórház támadását és a felesleges pánikkeltést,” írták. A közlemény szerint mindössze annyiról van szó, hogy mivel „jelenleg is 19 súlyos sérült ellátása van folyamatban”, ezért a „II. progresszivitási szintű, tehát más kórházak által is biztonsággal ellátható betegek fogadását a kórház átmenetileg – legfeljebb 2019. december 6-án 20 óráig –felfüggesztette.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

30,771lájkolóTetszik
2,960követőKövetés
19,600feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Az orbáni hatalom képtelen a konszolidációra – Magyar Hang-ajánló

A Magyar Hang 2020/4. száma! Interjú Schiffer Andrással, Kerpel-Fronius Gáborral. A hálapénz hálójában. A jó magaviselet csupán túlélési ösztön a börtönökben? Így szemeteljünk helyesen! Sok érdekes írás és publicisztika! Keresse az újságárusoknál!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek