HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Letartóztattá...

Letartóztatták a tanárát megkéselő diákot

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük!

HIRDETÉS

Elrendelte a letartóztatását a Győri Járásbíróság a tanárát – a gyanú szerint – Győrben megkéselő 17 éves fiatalnak. A bíróság tájékoztatása szerint ez legfeljebb egy hónapi időtartamra szól.

A döntést azzal indokolták, hogy fennáll a szökés, elrejtőzés veszélye, illetve a tanúk befolyásolásának lehetősége. Így indokoltnak látták a legsúlyosabb, személyi szabadság elvonásával járó kényszerintézkedés elrendelését.

A bíróság annyit közölt még, hogy a fiatalkorú gyanúsított letartóztatását egyéni elhelyezés keretében hajtják végre.

Késelési a győri iskolában – A támadó a tanári székben várta a rendőröket | Magyar Hang

Lapunk is beszámolt róla, hogy csütörtökön dél körül a győri Jedlik Ányos középiskolában egy 17 éves diák az órán megkéselte az egyik tanárát. A nőt több késszúrás is érte, a hátán és az alkarján sérült meg. A fiú a támadás után – az osztálytársai elmondása szerint – a tanári székbe ülve várta meg a rendőröket.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

40,696lájkolóTetszik
3,778követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Fogy a levegő – Magyar Hang-ajánló

Interjú Ascher Tamással és Tompa Andreával. Abszurd komédia karanténra és drága tesztekre. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek