HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Letartóztattá...

Letartóztatták a tanárát megkéselő diákot

Kérjük, támogassa a Magyar Hangot...

és a szabad sajtó megmaradását. Olvasóink segítségére is szükségünk van, hogy még több riportot és tényfeltáró cikket közölhessünk. Részletek ITT.

HIRDETÉS

Elrendelte a letartóztatását a Győri Járásbíróság a tanárát – a gyanú szerint – Győrben megkéselő 17 éves fiatalnak. A bíróság tájékoztatása szerint ez legfeljebb egy hónapi időtartamra szól.

HIRDETÉS

A döntést azzal indokolták, hogy fennáll a szökés, elrejtőzés veszélye, illetve a tanúk befolyásolásának lehetősége. Így indokoltnak látták a legsúlyosabb, személyi szabadság elvonásával járó kényszerintézkedés elrendelését.

A bíróság annyit közölt még, hogy a fiatalkorú gyanúsított letartóztatását egyéni elhelyezés keretében hajtják végre.

Késelési a győri iskolában – A támadó a tanári székben várta a rendőröket | Magyar Hang

Lapunk is beszámolt róla, hogy csütörtökön dél körül a győri Jedlik Ányos középiskolában egy 17 éves diák az órán megkéselte az egyik tanárát. A nőt több késszúrás is érte, a hátán és az alkarján sérült meg. A fiú a támadás után – az osztálytársai elmondása szerint – a tanári székbe ülve várta meg a rendőröket.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

30,705lájkolóTetszik
2,951követőKövetés
19,500feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

A Fidesz nem jobboldali, hanem hatalomoldali – Magyar Hang-ajánló

Interjú Nádasdy Ádámmal, Csernák Jánossal, valamint a győri polgármesterjelöltekkel. Riport Gyöngyöspatáról. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Újra egyesül az LMP és a Párbeszéd?

Karácsony Gergely vetette fel a témát, de az LMP sem zárkózott el. Ungár Péter például „megfontolandónak” nevezte az elképzelést.

Pénz semmiért