HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Van gyanúsíto...

Van gyanúsítottja a trollcsónakos akciónak

Kérjük, támogassa a Magyar Hangot...

és a szabad sajtó megmaradását. Olvasóink segítségére is szükségünk van, hogy még több riportot és tényfeltáró cikket közölhessünk. Részletek ITT.

HIRDETÉS

Egy személyt hallgattak ki gyanúsítottként a szeptember 12-i trollcsónakos szabotázs ügyében – írja a Népszava a BRFK-tól kapott válaszok alapján.

HIRDETÉS

Emlékezetes: ismeretlenek egy csónakról, cirkuszi zenét sugározva zavarták meg Karácsony Gergely hajón tartott kampányeseményét. Ugyanaz a cirkuszi zene szólt, amellyel a Fidelitas utcai akciói során igyekezett hitelteleníteni Tarlós István ellenzéki kihívóit, a „Budapest nem cirkusz!”-kampányban – és volt, hogy ezt a dallamot bejátszva zavarták meg Karácsony sajtótájékoztatóját is.

A rendőrség nem is a véleménynyilvánításnak tekinthető zenés akció miatt indított nyomozást, hanem azért, mert a csónakosok ragasztószalaggal letakarták a jármű lajstromjelét. Ez egyedi azonosító jellel visszaélésnek, azaz bűncselekménynek számít, és három év börtön is kiszabható miatta.

A Népszava információi szerint a BRFK már november utolsó hetében egy gyanúsított ellen folytatott eljárást, az ügyről azonban nem közöltek további részleteket.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

30,771lájkolóTetszik
2,960követőKövetés
19,600feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Az orbáni hatalom képtelen a konszolidációra – Magyar Hang-ajánló

A Magyar Hang 2020/4. száma! Interjú Schiffer Andrással, Kerpel-Fronius Gáborral. A hálapénz hálójában. A jó magaviselet csupán túlélési ösztön a börtönökben? Így szemeteljünk helyesen! Sok érdekes írás és publicisztika! Keresse az újságárusoknál!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek