HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Van gyanúsíto...

Van gyanúsítottja a trollcsónakos akciónak

Nyugalom csomag

Legyen Ön is előfizetőnk, most akár egy hónapra is otthonába rendelheti a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti ITT! Köszönjük!

HIRDETÉS

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Egy személyt hallgattak ki gyanúsítottként a szeptember 12-i trollcsónakos szabotázs ügyében – írja a Népszava a BRFK-tól kapott válaszok alapján.

Emlékezetes: ismeretlenek egy csónakról, cirkuszi zenét sugározva zavarták meg Karácsony Gergely hajón tartott kampányeseményét. Ugyanaz a cirkuszi zene szólt, amellyel a Fidelitas utcai akciói során igyekezett hitelteleníteni Tarlós István ellenzéki kihívóit, a „Budapest nem cirkusz!”-kampányban – és volt, hogy ezt a dallamot bejátszva zavarták meg Karácsony sajtótájékoztatóját is.

A rendőrség nem is a véleménynyilvánításnak tekinthető zenés akció miatt indított nyomozást, hanem azért, mert a csónakosok ragasztószalaggal letakarták a jármű lajstromjelét. Ez egyedi azonosító jellel visszaélésnek, azaz bűncselekménynek számít, és három év börtön is kiszabható miatta.

A Népszava információi szerint a BRFK már november utolsó hetében egy gyanúsított ellen folytatott eljárást, az ügyről azonban nem közöltek további részleteket.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,572lájkolóTetszik
3,459követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Amíg rám nem emeli a kezét…” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Verebes Istvánnal. Miből lett Németh Sándor dúsgazdag? Hogy élnek a szociális szféra dolgozói? Keresse a friss Magyar Hangot, digitálisan is!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek