HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Az MSZP-s Mol...

Az MSZP-s Molnár Zsoltot zsarolta az „angyal ügyvédje”

Kérjük, támogassa a Magyar Hangot...

és a szabad sajtó megmaradását. Olvasóink segítségére is szükségünk van, hogy még több riportot és tényfeltáró cikket közölhessünk. Részletek ITT.

HIRDETÉS

Molnár Zsolt, az MSZP pártigazgatója az egyik politikus, akit megzsaroltak a magát angyal ügyvédjének nevező blogon a hétvégén megjelent történettel. A szocialista politikus reggel az ATV Start című műsorában azt mondta, név szerint tudja, hogy ki a zsaroló és feljelentést tesz.

HIRDETÉS

Lapunk is beszámolt róla, hogy egy frissen indult blog a Borkai Zsolt volt győri polgármesterről zajlott szivárogtatáshoz hasonlóan leleplezést ígért ellenzéki politikusok állítólagos kokainozásáról, örömlányokról és korrupciójáról. Csak annyit árult el, hogy egy frissen megválasztott polgármesterről és pártja egyik vezetőjéről van szó, akiknek idén év végéig adott haladékot a visszavonulásra. Írt egy VI. kerületi ingatlanról, amely állítólag eltitkoltan van az egyik érintett politikus nevén.

Ellenzéki Borkai-ügyről ír az Angyal ügyvédje blog | Magyar Hang

Az már hétvégén körvonalazódott, hogy az MSZP-re utalgathatott. Hétfőn reggel Molnár Zsolt, a szocialisták budapesti elnöke, egyben pártigazgatója pedig az ATV-ben ezt lényegében meg is erősítette. Azt mondta, hogy ő az egyik, akit megpróbáltak ezzel az üggyel zsarolni. – Nem Borkai-ügyről van szó, hanem egy mocskos zsarolási ügyről van szó – fogalmazott.

A szocialista politikus elmondása szerint a zsaroló pénzt kért, milliós nagyságrendet. Erről vannak üzenetei, illetve „más bizonyítéka”, valamint koronatanúja is. A zsarolót konkrétan nem nevezte meg, de a kérdések közben körvonalazódott az MSZP-közeli Egyenlítő blog egykori munkatársa, Németh Gábor neve. – Nem tudnám cáfolni, jó felé keresi a megoldást – fogalmazott a konkrét névvel kapcsolatban a riporter kérdésére Molnár Zsolt. Neki egyébként már korábban voltak ügyei a szocialista párttal, miután már nem dolgozott a pártnak.

HIRDETÉS

A szocialista politikus a televíziós interjú után elmondása szerint a rendőrségre ment, hogy a zsaroló ellen név szerint feljelentést tegyen.

A blogban leírtak kapcsán Molnár Zsolt igyekezett cáfolni minden pontot. – Sem eltitkolt vagyonom, még egy biciklitárolóm sincs, nemhogy lakásom. Soha életemben nem fogyasztottam drogot, nem is tudom, hogy néz ki, tévében láttam legközelebbről. Nem vettem részt drogos orgiákon prostituáltakkal és drogdílert is a tévében láttam akicófilmekben – fogalmazott. Arra a kérdésre, hogy tett-e valaha olyat, ami miatt zsarolható, úgy válaszolt: biztos benne, hogy nem.

A politikus a műsorban nem mondta ki, hogy ki lehet a másik érintett, a blog által megnevezett frissen megválasztott polgármester. Csak arra utalt, hogy egy fiatal politikusról van szó, akit hozzá hasonlóan ugyancsak presszionáltak, és október 13-án meglepetésszerű győzelmet aratott.

Frissítés: Németh Gábor azt állította az Indexnek, nem ő a zsaroló.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
Katona Mariann
Katona Mariann
A Magyar Hang belpolitikai újságírója

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

30,771lájkolóTetszik
2,960követőKövetés
19,600feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Az orbáni hatalom képtelen a konszolidációra – Magyar Hang-ajánló

A Magyar Hang 2020/4. száma! Interjú Schiffer Andrással, Kerpel-Fronius Gáborral. A hálapénz hálójában. A jó magaviselet csupán túlélési ösztön a börtönökben? Így szemeteljünk helyesen! Sok érdekes írás és publicisztika! Keresse az újságárusoknál!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek