HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Az MSZP-s Mol...

Az MSZP-s Molnár Zsoltot zsarolta az „angyal ügyvédje”

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük!

HIRDETÉS

Molnár Zsolt, az MSZP pártigazgatója az egyik politikus, akit megzsaroltak a magát angyal ügyvédjének nevező blogon a hétvégén megjelent történettel. A szocialista politikus reggel az ATV Start című műsorában azt mondta, név szerint tudja, hogy ki a zsaroló és feljelentést tesz.

Lapunk is beszámolt róla, hogy egy frissen indult blog a Borkai Zsolt volt győri polgármesterről zajlott szivárogtatáshoz hasonlóan leleplezést ígért ellenzéki politikusok állítólagos kokainozásáról, örömlányokról és korrupciójáról. Csak annyit árult el, hogy egy frissen megválasztott polgármesterről és pártja egyik vezetőjéről van szó, akiknek idén év végéig adott haladékot a visszavonulásra. Írt egy VI. kerületi ingatlanról, amely állítólag eltitkoltan van az egyik érintett politikus nevén.

Ellenzéki Borkai-ügyről ír az Angyal ügyvédje blog | Magyar Hang

Az már hétvégén körvonalazódott, hogy az MSZP-re utalgathatott. Hétfőn reggel Molnár Zsolt, a szocialisták budapesti elnöke, egyben pártigazgatója pedig az ATV-ben ezt lényegében meg is erősítette. Azt mondta, hogy ő az egyik, akit megpróbáltak ezzel az üggyel zsarolni. – Nem Borkai-ügyről van szó, hanem egy mocskos zsarolási ügyről van szó – fogalmazott.

A szocialista politikus elmondása szerint a zsaroló pénzt kért, milliós nagyságrendet. Erről vannak üzenetei, illetve „más bizonyítéka”, valamint koronatanúja is. A zsarolót konkrétan nem nevezte meg, de a kérdések közben körvonalazódott az MSZP-közeli Egyenlítő blog egykori munkatársa, Németh Gábor neve. – Nem tudnám cáfolni, jó felé keresi a megoldást – fogalmazott a konkrét névvel kapcsolatban a riporter kérdésére Molnár Zsolt. Neki egyébként már korábban voltak ügyei a szocialista párttal, miután már nem dolgozott a pártnak.

A szocialista politikus a televíziós interjú után elmondása szerint a rendőrségre ment, hogy a zsaroló ellen név szerint feljelentést tegyen.

A blogban leírtak kapcsán Molnár Zsolt igyekezett cáfolni minden pontot. – Sem eltitkolt vagyonom, még egy biciklitárolóm sincs, nemhogy lakásom. Soha életemben nem fogyasztottam drogot, nem is tudom, hogy néz ki, tévében láttam legközelebbről. Nem vettem részt drogos orgiákon prostituáltakkal és drogdílert is a tévében láttam akicófilmekben – fogalmazott. Arra a kérdésre, hogy tett-e valaha olyat, ami miatt zsarolható, úgy válaszolt: biztos benne, hogy nem.

A politikus a műsorban nem mondta ki, hogy ki lehet a másik érintett, a blog által megnevezett frissen megválasztott polgármester. Csak arra utalt, hogy egy fiatal politikusról van szó, akit hozzá hasonlóan ugyancsak presszionáltak, és október 13-án meglepetésszerű győzelmet aratott.

HIRDETÉS

Frissítés: Németh Gábor azt állította az Indexnek, nem ő a zsaroló.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
HIRDETÉS
Katona Mariann
Katona Mariann
A Magyar Hang belpolitikai újságírója

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

40,610lájkolóTetszik
3,770követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Más embernek ez a mócsing a torkán akadna” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Váncsa Istvánnal, Hegedűs D. Gézával és Kemenesi Gáborral. Riport a Fertő tóról, ahol betonozni tervez a NER. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek