HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Őrsi Gergely ...

Őrsi Gergely a másik megzsarolt MSZP-s

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük!

HIRDETÉS

Őrsi Gergely, a II. kerület frissen megválasztott polgármestere volt – Molnár Zsolt mellett – az a másik politikus, akit a magát angyal ügyvédjeként megnevező blog szerzője zsarolt.

Lapunk is beszámolt róla, hogy a nemrég indult blog a Borkai Zsolt volt győri polgármesterről zajlott szivárogtatáshoz hasonlóan leleplezést ígért ellenzéki politikusok állítólagos kokainozásáról, örömlányokról és korrupciójáról. Csak annyit árult el, hogy egy frissen megválasztott polgármesterről és pártja egyik vezetőjéről van szó.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Molnár Zsolt, az MSZP budapesti elnöke és pártigazgatója hétfő reggel az ATV élő adásában beszélt arról, hogy ő volt az egyik politikus, akit megzsaroltak. A zsarolót konkrétan nem nevezte meg, de a kérdések közben körvonalazódott az MSZP-közeli Egyenlítő blog egykori munkatársa, Németh Gábor neve. – Nem tudnám cáfolni, jó felé keresi a megoldást – fogalmazott a konkrét névvel kapcsolatban Molnár Zsolt a riporter kérdésére. Egyben jelezte, első útja a rendőrségre vezet és feljelentést tesz.

Security Check Required

Nem sokkal később Őrsi Gergely Facebook oldalán tett közzé egy videót, amelyből kiderül, ő a másik, akit zsaroltak. Azt mondta, hogy az elmúlt napokban olyan hírek jutottak el hozzá, miszerint zsarolási, lejáratási kísérletre készülnek ellene. – Egy politikus nem lehet zsarolható. Én nem vagyok zsarolható és zsarolóknak soha nem fogok engedni – fogalmazott.

HIRDETÉS

A polgármester azt is mondta, hogy amikor valaki politikai pályára lép, akkor készül rá, hogy különböző, akár nemtelen támadások fogják érni. Elfogadhatatlannak nevezte, hogy „alaptalan, a családját is érintő vádaskodások” érjék, a leghatározottabban fog ezek ellen fellépni. – Innentől ez egy rendőrségi ügy, munkájukat mindenben segítem és én is teszem a dolgomat polgármesterként – tette hozzá.

Frissítés: Németh Gábor azt állította az Indexnek, nem ő a zsaroló.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
HIRDETÉS
Katona Mariann
Katona Mariann
A Magyar Hang belpolitikai újságírója

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,994lájkolóTetszik
3,650követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Nem fogok meghátrálni” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Máté Gáborral és Körömi Attilával. Látogatóban a papból lett polgármesternél. Riport a halálra ítélt Csicsali vonatról. Keresse a Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

„A Hagia Sophiáról Ankara dönt, de mindenki előtt nyitva marad”

Egyetlen különbség az lesz, hogy a belépőknek le kell majd venni cipőjüket, elválasztják a férfiaknak és nőknek fenntartott tereket, és a nőknek le kell fedni fejüket, ahogyan a bazilikától nem messzi Kék Mecsetben is ugyanezek a szabályok érvényesek – közölte Törökország római nagykövete.