HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Őrsi Gergely ...

Őrsi Gergely a másik megzsarolt MSZP-s

Kérjük, támogassa a Magyar Hangot...

és a szabad sajtó megmaradását. Olvasóink segítségére is szükségünk van, hogy még több riportot és tényfeltáró cikket közölhessünk. Részletek ITT.

HIRDETÉS

Őrsi Gergely, a II. kerület frissen megválasztott polgármestere volt – Molnár Zsolt mellett – az a másik politikus, akit a magát angyal ügyvédjeként megnevező blog szerzője zsarolt.

HIRDETÉS

Lapunk is beszámolt róla, hogy a nemrég indult blog a Borkai Zsolt volt győri polgármesterről zajlott szivárogtatáshoz hasonlóan leleplezést ígért ellenzéki politikusok állítólagos kokainozásáról, örömlányokról és korrupciójáról. Csak annyit árult el, hogy egy frissen megválasztott polgármesterről és pártja egyik vezetőjéről van szó.

Molnár Zsolt, az MSZP budapesti elnöke és pártigazgatója hétfő reggel az ATV élő adásában beszélt arról, hogy ő volt az egyik politikus, akit megzsaroltak. A zsarolót konkrétan nem nevezte meg, de a kérdések közben körvonalazódott az MSZP-közeli Egyenlítő blog egykori munkatársa, Németh Gábor neve. – Nem tudnám cáfolni, jó felé keresi a megoldást – fogalmazott a konkrét névvel kapcsolatban Molnár Zsolt a riporter kérdésére. Egyben jelezte, első útja a rendőrségre vezet és feljelentést tesz.

Security Check Required

Nem sokkal később Őrsi Gergely Facebook oldalán tett közzé egy videót, amelyből kiderül, ő a másik, akit zsaroltak. Azt mondta, hogy az elmúlt napokban olyan hírek jutottak el hozzá, miszerint zsarolási, lejáratási kísérletre készülnek ellene. – Egy politikus nem lehet zsarolható. Én nem vagyok zsarolható és zsarolóknak soha nem fogok engedni – fogalmazott.

HIRDETÉS

A polgármester azt is mondta, hogy amikor valaki politikai pályára lép, akkor készül rá, hogy különböző, akár nemtelen támadások fogják érni. Elfogadhatatlannak nevezte, hogy „alaptalan, a családját is érintő vádaskodások” érjék, a leghatározottabban fog ezek ellen fellépni. – Innentől ez egy rendőrségi ügy, munkájukat mindenben segítem és én is teszem a dolgomat polgármesterként – tette hozzá.

Frissítés: Németh Gábor azt állította az Indexnek, nem ő a zsaroló.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
Katona Mariann
Katona Mariann
A Magyar Hang belpolitikai újságírója

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

30,792lájkolóTetszik
2,969követőKövetés
19,600feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Az orbáni hatalom képtelen a konszolidációra – Magyar Hang-ajánló

A Magyar Hang 2020/4. száma! Interjú Schiffer Andrással, Kerpel-Fronius Gáborral. A hálapénz hálójában. A jó magaviselet csupán túlélési ösztön a börtönökben? Így szemeteljünk helyesen! Sok érdekes írás és publicisztika! Keresse az újságárusoknál!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Mentő vitte el Ferihegyről egy Kínából érkező gép pilótáját

A Shanghai Airlines első tisztjét leszállás után azonnal ellátták. A Budapest Airport közölte: koronavírus gyanúja nem merült fel, de a gépet fertőtleníteni kellett.