HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Őrsi Gergely:...

Őrsi Gergely: Nem vettem részt drogos orgián

Kérjük, támogassa a Magyar Hangot...

és a szabad sajtó megmaradását. Olvasóink segítségére is szükségünk van, hogy még több riportot és tényfeltáró cikket közölhessünk. Részletek ITT.

HIRDETÉS

Bár nem hangzottak el konkrét vádak vele szemben, csak körbeírták őt, de tételesen cáfolt mindent az Indexnek adott interjúban a II. kerület MSZP-s polgármestere, Őrsi Gergely. Mint mondta, sem az Old Rams Pubban, sem máshol nem vett részt drogos orgián.

HIRDETÉS

Az ügy azután robbant ki, hogy egy névtelen blogon jelentkezett az „Angyal Ügyvédje”, akinek állítása szerint már nem Borkai Zsoltról vagy más kormányközeli emberekről, hanem az ellenzék politikusairól van szivárogtatnivalója. A bejegyző meg is fenyegette őket, hogy amennyiben az év végéig nem vonulnak vissza, közli a nevüket. Kijelentette, egy most megválasztott ellenzéki polgármester, valamint pártjának fontos vezetője évek óta folytat szexpartikat a VI. kerületi Szinyei Merse utcában. „Edina, Marcsi és Zsóka többször két órát töltött el a két politikussal, akik a társaságukban vélhetően kokaint fogyasztottak” – írta a szerző, aki szerint az érintett lakásnak a tényleges tulajdonosa az ellenzéki párt vezérkarában ülhet.

Őrsi Gergely a másik megzsarolt MSZP-s | Magyar Hang

A bejegyzés megjelenése után Molnár Zsolt és Őrsi Gergely előálltak azzal, hogy őket zsarolta meg a névtelen blogger. Molnár az ATV-ben nem cáfolta, hogy a korábban az Egyenlítő blogot szerkesztő Németh Gábor tett így, utóbbi viszont tagadta, hogy ő lett volna az. Németh a blogbejegyzésében azt is írta, ügyetlennek tartja Az Angyal Ügyvédjét, mert amiket állít, nehéz lesz bizonyítani. Molnár egyébként feljelentést is tett az ügyben.

Őrsi az Indexnek kedden azt mondta, már a blogbejegyzés megjelenése előtt kapott olyan egyértelműen neki címzett megkereséseket, a poszt megjelenésével pedig egyértelmű lett, ő a „lejáratási kísérlet egyik célpontja.” Viszont már nem tesz külön feljelentést, viszont minden általa ismert információt és bizonyítékot átad a nyomozóhatóságoknak.

HIRDETÉS
„Az angyal ügyvédje”: megszólalt az állítólagos zsaroló | Magyar Hang

A politikus azt mondta, korábban sajtómegkeresést kapott a blogtól, benne olyan kérdésekkel, hogy mi a véleménye a Borkai-ügyről, vett-e részt ilyen és hasonló rendezvényeken. Őrsi állítja, soha nem vett részt semmilyen drogos szexpartin. Az Old Rams Pubban viszont volt már, de nem fordul meg ott gyakran, és nem is fogyasztott ott kábítószert. Fiatalabb korában kötődött a helyhez, ivott is ott alkoholt, de a drogfogyasztást tagadja, és a tesztet is bármikor vállalja.

Őrsi továbbá leszögezte, hogy szexuális kapcsolatot csak kölcsönös beleegyezésen alapulva létesített, és sem Molnárral, sem máshol mással nem vett részt drogos szexorgián. „Ahogy a korrupciós vádak is abszurdak: két hónapja vagyok polgármester, sem előtte, sem azóta nem voltam, és megígérhetem, hogy nem is leszek korrupciós helyzetben – éppen ezzel a programmal választottak meg, és ezért dolgozunk a második kerületben” – tette hozzá.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

30,686lájkolóTetszik
2,948követőKövetés
19,500feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

A Fidesz nem jobboldali, hanem hatalomoldali – Magyar Hang-ajánló

Interjú Nádasdy Ádámmal, Csernák Jánossal, valamint a győri polgármesterjelöltekkel. Riport Gyöngyöspatáról. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

(Forrás: A The European Conservative kiadvány Facebook-oldala)

Miközben Brüsszelben összeül az Európai Néppárt közgyűlése, Orbán Viktor Rómában egy konzervatív konferencián szólal fel...

A magyar kormányfő mellett Matteo Salvini, Marion Maréchal és Giorgia Meloni lesznek a „húzónevek” az olasz fővárosban megrendezésre kerülő találkozón.

Hatalom