HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Két újpesti M...

Két újpesti MSZP-s átült a DK-ba

Kérjük, támogassa a Magyar Hangot...

és a szabad sajtó megmaradását! Olvasóink segítségére is szükségünk van, hogy még több riportot és tényfeltáró cikket közölhessünk. Részletek ITT.

HIRDETÉS

Két szocialista képviselő is bejelentette az újpesti képviselőtestület ülésen, hogy átülnek a Demokratikus Koalíció frakciójába – értesült az atv.hu. A Magyar Hang megkeresésére ezt megerősítette Déri Tibor, a IV. kerület polgármestere is.

HIRDETÉS

Farkas Istvánról és Szabó Gáborról van szó, akik most frakciót váltottak. Sőt, nem is csak frakciót, hanem pártot is. A döntésük után egyébként a DK-nak hat, az MSZP-nek pedig egy képviselője lesz.

Déri Tibor a változások kapcsán mindössze annyit mondott, hogy mindenkinek saját magának kell erről döntenie.

Újabb politikus hagyja ott az MSZP-t | Magyar Hang

Nem ők az elsők egyébként, akik Újpesten pártot cseréltek. Lapunk már beszámolt róla, hogy Trippon Norbert – aki alpolgármester is – ugyancsak úgy döntött, hogy a szocialista pártban eltöltött húsz év után inkább a DK-ban folytatja. Akkor azt mondta, hogy egy hosszabb folyamat érett be, illetve a DK az a párt, amelynek programjával, víziójával teljes mértékben azonosulni tud.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

31,537lájkolóTetszik
3,048követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

A NER közepén állva – Magyar Hang-ajánló

Interjú Udvaros Dorottyával, kádári módszerekkel megosztott magyar közösségek és az Edda, ózdi és sályi riport. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Nem én voltam…

Tudtommal nem folyik az ereimben kipcsak vér, de ha igen, akkor lehet még besenyő, jász, tót, rác, oláh, sokác, bunyevác, török, cigány, zsidó, orosz, német is. Ettől magyar a magyar.