HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Orbán megint ...

Orbán megint csatázik

Kérjük, támogassa a Magyar Hangot...

és a szabad sajtó megmaradását! Olvasóink segítségére is szükségünk van, hogy még több riportot és tényfeltáró cikket közölhessünk. Részletek ITT.

HIRDETÉS

Ismét csatába indult Orbán Viktor Brüsszelben – ezt magától a miniszterelnöktől tudjuk.

HIRDETÉS

Amikor a kormányfő megérkezett a két napos EU-csúcsra a klímatárgyalások kapcsán használta előbb a tárgyalás, majd a csata kifejezést. Az uniós cél az, hogy 2050-re az EU karbonsemlegessé váljon, de ezt a célkitűzést két hónappal ezelőtt a magyar, a lengyel és a cseh kormányfő megvétózta. Ezzel szemben most azt mondta Orbán Viktor, hogy a magyar kormány egyetért ezzel az elhatározással és hajlandó is támogatni egy erről szóló megállapodást – egy feltétellel. Ez pedig az, hogy a brüsszeli bürokratáknak nem szabad megengedni, hogy „megint a szegény emberekkel és a szegény országokkal fizettessék meg a klímaváltozás költségeit”.

EU-csúcs: sok pénzről lesz szó Brüsszelben | Magyar Hang

A miniszterelnök azt mondta, a karbonsemlegesség hatalmas vállalkozás és nagyon sok pénzbe kerül. Volt még egy kitétele a magyar kormányfőnek, azt mondta, mindenkinek be kell fejezni az atomenergiát használó országok bírálatát, mert szerint „nukleáris energia nélkül nincs karbonsemleges Európa”.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
Arató László
Arató László
A Magyar Hang brüsszeli tudósítója

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

31,203lájkolóTetszik
3,029követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Rá kell venni az embereket, hogy gondolkodjanak – Magyar Hang-ajánló

Interjú Kovács Lászlóval, Nényei Pállal, Erős Antóniával és Szellő Istvánnal. Portré Varga Mihályról. Keresse a lapot az újságárusoknál!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Farkasszemet néztek a romák a Mi Hazánk demonstrációján résztvevőkkel – Videóval

A párt erődemonstrációján résztvevők Miskolcról Sályra akartak eljutni, amikor szembetalálták magukat több száz romával.

Riadó!