HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Titkos állásr...

Titkos állásra toboroz munkaerőt a Fidelitas havi 800 ezerért

Kérjük, támogassa a Magyar Hangot...

és a szabad sajtó megmaradását. Olvasóink segítségére is szükségünk van, hogy még több riportot és tényfeltáró cikket közölhessünk. Részletek ITT.

HIRDETÉS

Meglehetősen titokzatos, egyben anyagi szempontból fölöttébb vonzó álláshirdetést tett közé tagjai között a Fidelitas – értesült a 24.hu. A Fidesz ifjúsági tagozatának központi irodája olyan levéllel kereste meg a tagságot, amelyben tapasztalattal rendelkező, fiatalos munkatársakat keresnek vezetői és kommunikációs feladatok ellátására.

HIRDETÉS

Mint írták, mindkét munkakör ellátásához szükséges a magas fokú politikai lojalitás, egy közéleti szereplő ajánlása pedig előnynek számít. Egy vezető és egy kommunikációs állásra keresnek jelentkezőket, előbbi munkatárs fizetését hozzávetőleg havi 700–800 ezer, utóbbiét havi 600–800 ezer forintban határozták meg.

Arra nem tértek ki a hirdetésben, hogy pontosan hova keresnek munkavállalókat, illetve, hogy kinek az alkalmazásában állnak majd a fiatalok. Csupán annyit közöltek, hogy a munkavégzés helye Budapest V. kerülete lesz, ahol egyébként több minisztérium és állami hivatal székhelye is megtalálható.

Lex Rácz Zsófia: úgy módosítják a törvényt, hogy elég lesz, ha csak egyetemre jár | Magyar Hang

A lap megkereste a Fidelitast, ahol azt közölték, hogy ők nem toboroznak munkaerőt, nem közvetítenek állásokat, ez a tevékenység nem tartozik a szervezet alapvető célkitűzései közé. Annyit azért elismertek, hogy a Fidelitas rendszeresen kap informális és formális megkereséseket a multi, KKV, állami és nem állami szereplőktől egyaránt, ha tehetséges, munkájára igényes, megbízható és motivált fiatalokkal szeretnék versenyképesebbé tenni humán összetételüket.

HIRDETÉS

Ez az érvelés a cikk szerint azért érdekes, mert egy multinacionális cég, vagy egy kis- és középvállalkozás (KKV) aligha írja elő munkavállalói számára a magas fokú politikai lojalitást, de az sem túl gyakori, hogy egy közéleti szereplő ajánlása előnynek számít a jelentkezésnél.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

30,771lájkolóTetszik
2,960követőKövetés
19,600feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Az orbáni hatalom képtelen a konszolidációra – Magyar Hang-ajánló

A Magyar Hang 2020/4. száma! Interjú Schiffer Andrással, Kerpel-Fronius Gáborral. A hálapénz hálójában. A jó magaviselet csupán túlélési ösztön a börtönökben? Így szemeteljünk helyesen! Sok érdekes írás és publicisztika! Keresse az újságárusoknál!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek