HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Egy csőtörés ...

Egy csőtörés miatt nincs betegellátás Pécsen

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük!

HIRDETÉS

Leállt a betegellátás mindhárom pécsi rendelőintézetben kedd reggel, mert éjjel egy eltört vízvezeték miatt a teljes informatikai rendszer odalett – írja a Szabad Pécs.

A portál a pécsi önkormányzatot idézve közölte, december 17-ére virradó éjjel a Veress Endre utcai rendelőintézet földszintjén eltört egy melegvíz-vezeték. Az ott dolgozók reggel azt tapasztalták, hogy áll a víz a rendelőben és nincs áram az épületben. A rendelőintézet alagsori villamoselosztó-szekrénye teljesen leázott, reggel kilenckor még balesetveszélyes volt és szakemberek javították. Az ázás miatt a másik két rendelőintézetben is leállít az informatikai rendszer.

Reggel kilenc órakor a laborok már fogadták a betegeket, a többi rendelőben azonban még szünetelt az ellátás. Az intézmény kéri azokat, akik laborvizsgálatra jelentkeztek, de nem jutottak be, szerdán próbálják újra. Tájékoztattak tovább, hogy minden betegüknek, aki a leállás miatt nem került orvoshoz, kollégáik új időpontot keresnek.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

41,095lájkolóTetszik
3,824követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Nyíljon ki végre az emberek szeme!” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Herczeg Zoltánnal! Mészáros Lőrincet sejtik a milliárdos őrizetbe vétele mögött. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek