HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Nagy Ervin sz...

Nagy Ervin szerint amit Kocsis Máté, a „félnótás országgyűlési s*ggnyaló” csinál, az öngyilkosság

Kérjük, támogassa a Magyar Hangot...

és a szabad sajtó megmaradását! Olvasóink segítségére is szükségünk van, hogy még több riportot és tényfeltáró cikket közölhessünk. Részletek ITT.

HIRDETÉS

– Pöcegödörszerű képződmény a magyar politikai élet, amit én ámulva-bámulva nézek – fogalmazott Nagy Ervin színművész az RTL Klub Házon kívül című műsorában. – Nagyon komoly indulatokat gerjeszt bennem egy-egy ilyen félnótás országgyűlési seggnyalónak a hozzászólása – tette hozzá a Katona József Színházat ért támadás kapcsán.

Házon kívül – Nagy Ervint még sosem láttuk ilyen dühösnek!

Kattints még több Házon kívül tartalomért!

HIRDETÉS

Nagy Ervin hangsúlyozta, olyan embereket bélyegeznek meg, akik köztiszteletnek és közszeretetnek örvendenek. – Mi csináljuk a munkánkat, és most jön egy ilyen Kocsis Máté-szerű képződmény… aki azért, hogy a főmérnöknek fölfelé nyaljon, emberekről bármit ki mer jelenteni egy olyan politikai szituációban, amiben úgy gondolja, hogy valamiféle nyeresége lesz. Ez öngyilkosság. Öngyilkosság azt a kultúrát kicsinálni, ami nemcsak a baloldalé, hanem a jobboldalé is – mondta.

– Szerintem nem volt jó ötlet rálépni a művészetnek a bütykére. Nagyon rossz ötlet volt, mert ha a kreatív energiáinkat elkezdjük használni a politikának, akkor nagy szarban lesznek. (…) Nem Orbán Viktor-bábukat égetünk a színpadon, hanem megfricskázzuk a hatalmat, ahogy megfricskáztuk Tüttő Katát is, amikor jött valami ötlettel, hogy kéne kevesebb pénzből elleni a színházaknak – mondta Nagy Ervin. Hozzátette, a jó színház kritikus színház, ami figyelmezteti a hatalmat, ha valamit nem jól csinál.

Nagy Ervin: Minden hatalom megittasul önmagától | Magyar Hang

A társadalom felhergelt és kiéhezett, a többség viszont inkább az igazságtalan rendet választja, mint az igazságért való küzdelmet. Előbb-utóbb a hatalom roncsolja a személyiséget, de hiába hiszik sokan, egyetlen rendszer sem marad fenn örökké – mondja Nagy Ervin.

Kocsis Máté legutóbb akkor került a hírek fókuszába, amikor arról beszélt, hogy a Fidesz frakciója meg fogja szavazni a kultúrafinanszírozási törvényt. Mint fogalmazott, a „Gothár-féle zaklatószínházak követelik a pénzt a kormánytól, miközben nem engednek betekintést az ügyeikbe, és akár évekig is eltussolnak bűncselekményeket. Nem vitás, az állam így nem támogathat tovább működést”.

HIRDETÉS

– Előbb-utóbb minden hatalom megittasul önmagától, és elhiszi, hogy a rendszere örökké fennmarad, de semmi sem tart örökké – fogalmazott a színész más hangnemben a Magyar Hangnak adott novemberi interjújában. – A korlátlan uralkodni vágyás azonban újra és újra visszatér. Ezért is kell minden generációnak keményen megküzdenie a demokráciáért. Az elmúlt harminc év tapasztalata is azt mutatja, hogy a demokrácia melós, sosem vehetjük biztosra.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

31,203lájkolóTetszik
3,029követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Rá kell venni az embereket, hogy gondolkodjanak – Magyar Hang-ajánló

Interjú Kovács Lászlóval, Nényei Pállal, Erős Antóniával és Szellő Istvánnal. Portré Varga Mihályról. Keresse a lapot az újságárusoknál!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Farkasszemet néztek a romák a Mi Hazánk demonstrációján résztvevőkkel – Videóval

A párt erődemonstrációján résztvevők Miskolcról Sályra akartak eljutni, amikor szembetalálták magukat több száz romával.

Riadó!