HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Lázár János: ...

Lázár János: Változásra van szükség a Fideszben

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük!

HIRDETÉS

Ki kell mondani: a Fidesz elveszítette az októberi választásokat – a Vasarhely24 beszámolója szerint erről beszélt Lázár János a Rádió 7 Közös nevező című műsorában.

A mára országgyűlési képviselőként dolgozó korábbi miniszter szavai szerint változásra van szükség a pártban és annak kommunikációjában, fordulni a fiatalok felé  – 500 ezer új szavazó lesz ugyanis a következő választásra – és meghallgatni az emberek problémáit. Csak így juthat sikerre a párt 2022-ben – mondta.

„Mindenhol tagadás, rombolás, pusztítás zajlik” – Lázár János apokaliptikus képet festett | Magyar Hang

Az országos politikát egyébként – pikírten – szórakoztatónak nevezte. Mint mondta, tudomásul kell venni, hogy a világ is változik, a politika ma már mást kíván mint eddig megszokhattak. Nehezebb ma város és országépítésre partnereket találni mint valami ellen társakra lelni.

Lázár János az interjúban alapvetően helyi ügyekről beszélt, arról, hogy nem történt tragédia azzal, hogy az önkormányzati választáson veszítettek Hódmezővásárhelyen. Szerinte a vásárhelyi városházán most többségben vannak azok, akiknek fogalmuk sincs merre menjen tovább a város. Nem ők nyertek, hanem a Fidesz veszített a városban – fogalmazott. – Uszítással, gyűlöletkeltéssel lehetett választásokat nyerni, ám az elnyert lehetőséggel már nehéz élni – jelentette ki.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

40,993lájkolóTetszik
3,811követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Nyíljon ki végre az emberek szeme!” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Herczeg Zoltánnal! Mészáros Lőrincet sejtik a milliárdos őrizetbe vétele mögött. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Katasztrofális a második negyedéves GDP-adat: 13,5 százalékos zuhanás egy év alatt

A 10,7 százalékos elemzői várakozásokat jelentősen alulmúlta a magyar gazdaság teljesítménye április és június között.