Fotókkal állt elő a Gréczy Zsoltot zaklatással vádoló ismeretlen

Fotókkal állt elő a Gréczy Zsoltot zaklatással vádoló ismeretlen

Gréczy Zsolt (Fotó a politikus Facebook oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Újra jelentkezett a Grézcy Zsoltot zaklatással vádoló ismeretlen, ezúttal 29 fotót is csatolt a sajtónak – így lapunknak is eljuttatott – leveléhez. A képek meglehetősen naturálisak: a fényképek közül néhányon a DK-s politikus teljesen meztelenül látható, a legtöbb fotón pedig kifejezetten csak egy férfi nemi szerv látható.

A továbbra is névtelenségbe burkolózó levélíró állítása szerint a képeket maga a politikus küldözgette neki. Hiába tiltotta le a Facebookon, utána már e-mailben érkeztek a felvételek.

A Magyar Hang kereste a Demokratikus Koalíciót, amint reagálnak, cikkünket frissítjük.

Gréczy Zsolt korábban azt mondta a zaklatás vádjára az Index megkeresésére, hogy aljas rágalom, szemenszedett hazugság minden állítás, és ezt be is fogja bizonyítani. Ami az eddigi képeket illeti, büntetőfeljelentést tesz, és az eljárás feladata lesz majd, hogy az igazságot kiderítse. Gyurcsány Ferenc pedig egy szerdai háttérbeszélgetésen az Azonnali kérdésére azt mondta az üggyel kapcsolatban: a zaklatás onnantól közügy, hogy a vádak bizonyítást nyertek, ez ebben az esetben nem történt meg. Az Index feltette azt a kérdést, hogy lesz-e következménye, ha kiderül, igazak a vádak. Gyurcsány Ferenc erre úgy válaszolt: „természetesen”.

A DK-s politikus csütörtökön délelőtt a Facebook oldalára annyit írt ki, hogy délután a Klubrádió vendége lesz.