HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld 6,6 millióval...

6,6 millióval búcsúzik Éger István

Nyugalom csomag

Legyen Ön is előfizetőnk, most akár egy hónapra is otthonába rendelheti a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti ITT! Köszönjük!

HIRDETÉS

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Háromhavi végkielégítést és 63 nap szabadságmegváltást fizetnek ki az orvoskamara leköszönő elnökének – a 24.hu vette észre az erről szóló beszámolót.

A Magyar Orvosi Kamara elnökségének egyhangú döntése értelmében a 16 év után távozó Éger István háromhavi, bruttó 3 240 000 forintos végkielégítéssel köszön el az orvoskamarától. Ezen felül összesen 63 nap szabadságmegváltást is fizetnek neki, ami további 3 402 000 forint. Vagyis összesen 6 642 000 forintot kap búcsúzóul a továbbiakban mentőorvosként dolgozó Éger István.

Az orvostársadalom kizsigerelt | Magyar Hang

– Megadtuk, ami a szerződésében rögzítettnek megfelelően jár – így kommentálta a szervezet decemberi munkáját összefoglaló közleményében Álmos Péter alelnök.

Döntöttek egyúttal az új elnök, Kincses Gyula béréről is, ami a közalkalmazotti szférában elérhető bérhez igazítva bruttó 680 ezer forint lesz. Így – olvasható a beszámolóban – a félállású alelnök bruttó 300 ezer forintos bérével együtt is alatta maradnak Éger István korábbi bruttó 1 080 000 forintos havi juttatásának.

HIRDETÉS
Éger István megbukott, Kincses Gyula az orvosi kamara új elnöke | Magyar Hang

A december 4-i elnökségi határozatok jegyzőkönyvéből kiderül az is, hogy a leköszönő Éger István búcsúvacsoráját a kamara anyagi támogatásával szerette volna megvalósítani, ezt azonban Kincses Gyuláék leszavazták.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,646lájkolóTetszik
3,464követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Amíg rám nem emeli a kezét…” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Verebes Istvánnal. Miből lett Németh Sándor dúsgazdag? Hogy élnek a szociális szféra dolgozói? Keresse a friss Magyar Hangot, digitálisan is!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek