HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Újabb nő halt...

Újabb nő halt bele a bántalmazásba, ezúttal Kőbányán

Kérjük, támogassa a Magyar Hangot...

és a szabad sajtó megmaradását! Olvasóink segítségére is szükségünk van, hogy még több riportot és tényfeltáró cikket közölhessünk. Részletek ITT.

HIRDETÉS

Emberölés gyanúja miatt indított ismeretlen tettes ellen nyomozást a Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya – derült ki a Police.hu híréből.

HIRDETÉS

A BRFK ügyeletére hétfőn este, nem sokkal hat előtt érkezett bejelentés, hogy a X. kerületi Harmat utca egyik lakásában bántalmaztak egy nőt. A mentőszolgálat munkatársai a sértettet kórházba szállították, de az életét már nem sikerült megmenteni.

A rendőrség később azt közölte: egy 22 éves férfi, Kárpáti Dániel a gyanúsított. Ellene elfogatóparancsot is kiadtak, illetve közzétették a fényképét.

Kedden számolt be arról is a rendőrség: emberölés miatt nyomozást indított a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság. Ezúttal egy oroszlányi lakásban bukkantak egy női holttestre, és megállapították, hogy a halált idegenkezűség okozta.

HIRDETÉS

Kis híján hasonlóan járt az a nő, akit korábbi párja, egy katonatiszt bántalmazott súlyosan Bujákon. A brutális bántalmazásba Orosz Bernadett majdnem belehalt, az elkövetőt mégsem sikerült mindeddig előzetes letartóztatásba helyezni. A nő levelet is írt nemrég Varga Judit igazságügyi miniszternek, megjegyezve, hogy bár áldozat- és tannúvédelem járna neki, de semmi ilyesmit nem kap. Bár a rendőrség kihallgatta a feltételezett elkövetőt, K. István mégis szabadlábon távozhatott. Levelére Gellén Márton helyettes államtitkártól kapott választ, aki a fentebb említettek helyett pszichológust és jogi segítséget javasolt neki.

„Nem pszichológusra van szükségem, hanem arra, hogy a magyar kormány megfelelően irányítsa a rendőrség működését az Alaptörvény és az Európai Unióról szóló szerződés értelmében” – írta Varga Judithoz szóló újabb levelében Orosz Bernadett. A Pásztói Rendőrkapitányság nyomozója egyébként még csak nem is életveszélyt okozó, hanem mindössze súlyos testi sértésként vette fel a bűncselekményt.

Frissítés: A rendőrség kedden este közölte, a BRFK nyomozói 18:20-kor elfogták az emberöléssel megalapozottan gyanúsítható K. Dánielt. A Bűnügyi Bevetési Osztály munkatársaival közösen a XVII. kerületben kapták el a férfit. Az RTL Klub Híradójában arról számoltak be, hogy az áldozat egy három gyerekét egyedül nevelő anya volt, akivel ismerőse végezhetett késsel, féltékenységből.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

31,702lájkolóTetszik
3,047követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

A NER közepén állva – Magyar Hang-ajánló

Interjú Udvaros Dorottyával, kádári módszerekkel megosztott magyar közösségek és az Edda, ózdi és sályi riport. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek