HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Rozsdásodó me...

Rozsdásodó metrókocsik – Az egész beszerzést vizsgálják

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük!

HIRDETÉS

A korábbi metróbeszerzést, illetve annak minden körülményét érintő átfogó vizsgálat indulhat. Karácsony Gergely főpolgármester erre kérte legalábbis a BKV és a BKK felügyelőbizottságát, miután kiderült: a 3-as metró hat szerelvényét is ki kellett vonni a forgalomból, mert annyira rozsdásodtak.

A főpolgármester a Facebookon írt arról, hogy az ügy a 222 kocsiból 6 darabot érintett, ez önmagában nem is okozna gondot a működtetésben, hiszen a gyártó garanciálisan, kötbér mellett javította. – De azért ez mégiscsak beismerése a korábban tagadott ténynek: sok gond van a „felújított” orosz kocsikkal – fűzte hozzá. Éppen ezért van itt az ideje szerinte a teljes vizsgálatnak „két hónap elég a teljes körű tisztázásra, amit természetesen a nyilvánosság bevonása követ majd”.

Rozsdásodás miatt kivontak hat metrókocsit a forgalomból | Magyar Hang

Az Mfor írta meg reggel, hogy kivonták a forgalomból a felújított orosz metrószerelvények elsőként érkezett hat kocsiját, a padlólemezeket ugyanis gyakorlatilag felzabálta a rozsda.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,939lájkolóTetszik
3,633követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Inkább a sírba vinném a titkomat – Magyar Hang-ajánló

Interjú Kovács Patríciával és Szikora Róberttel. Legyen-e alapjövedelem? Következménye lett leleplező cikksorozatunknak. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek