Lázár János szerint a Fidesz nem a valósággal foglalkozik

Lázár János szerint a Fidesz nem a valósággal foglalkozik

Lázár János (Fotó: Facebook/Lázár János)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A Fidesz tanulságos vereségeket szenvedett – jelentette ki Lázár János a Promenad.hu-nak adott interjújában. A Fidesz országgyűlési képviselője szerint az önkormányzati választás után tudomásul kell venni, hogy új politikai korszak köszöntött Magyarországon, ahol két párt van: a Fidesz és a „NemFidesz”.

A politikus úgy látja, hogy nem lettek többen azok, akik a kormánypárt ellen szavaztak, „tehát nem egyre többen szavaznak ellenünk, hanem elveszítettük bizonyos választói csoportok bizalmát”. Lázár János kifejtette, hogy amikor kormányzati lehetőséghez jutott a nemzeti oldal, akkor mindig valós problémákkal foglalkozott, az emberek hétköznapi kihívásaira adott választ. – Ha a Fidesz visszatér arra az útra, hogy a valósággal foglalkozik, akkor képes lesz visszanyerni a szavazói támogatását, sőt, mások bizalmát is hozzáteheti ehhez – jelentette ki a volt miniszter, aki szerint tehát a kormánypárt jelenleg sok mindennel foglalkozik, csak a valósággal nem.

Lázár János: Változásra van szükség a Fideszben | Magyar Hang

Ki kell mondani: a Fidesz elveszítette az októberi választásokat - a Vasarhely24 beszámolója szerint erről beszélt Lázár János a Rádió 7 Közös nevező című műsorában. A mára országgyűlési képviselőként dolgozó korábbi miniszter szavai szerint változásra van szükség a pártban és annak kommunikációjában, fordulni a fiatalok felé - 500 ezer új szavazó lesz ugyanis a következő választásra - és meghallgatni az emberek problémáit.

Amennyiben viszont nem fordulunk vissza az emberek hétköznapi problémái felé, akkor nagyon kockázatos két és fél éves választási felkészülés áll előttünk. Izgalmas időszak lesz, a verseny nyitott, ami egyébként azt is bizonyítja: a magyar demokrácia él és virul

– fejtette ki Lázár János.