Orbán a Karmelita kolostorba várja az újságírókat

Orbán a Karmelita kolostorba várja az újságírókat

Orbán Viktor miniszterelnök a Kormányinfó sajtótájékoztatón a Miniszterelnöki Kabinetiroda Garibaldi utcai sajtótermében 2019. január 10-én (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Csütörtökön 11:00 órakor tartja Orbán Viktor miniszterelnök évindító nemzetközi sajtótájékoztatóját a Karmelita kolostorban – közölte Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke az Origo.hu-val.

Az eseményről ma reggel kezdték kiértesíteni a szerkesztőségeket, főként azokat, melyeknek újságírói rendszeresen részt vesznek az év közben megtartott kormányinfókon. Ugyanakkor sok külföldi tudósító érkezésére is számítanak.

Tavaly szintén miniszterelnöki sajtótájékoztatóval indult az év a kormányinfókon. Orbán Viktor brüsszeli útjai alkalmával szokott még sajtótájékoztatókat tartani, egyébként a kormányhoz közel álló, illetve állami médiumokon kívül nem egyszerű megszólaltatni őt.

Orbán Viktor szerint kormányellenes médiatöbbség van - ezek voltak a kormányinfó fő témái | Magyar Hang

Noha továbbra sem tudtunk részt venni rajta, ettől függetlenül természetesen lapunk is követte élőben a kormányinfót, és összefoglaltuk az elhangzottakat, illetve az ellenzéki pártok reakcióit.