HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Bűncselekmény...

Bűncselekmény gyanúja merült fel a Budapesten meghalt orosz zongoraművész ügyében

Kérjük, támogassa a Magyar Hangot...

és a szabad sajtó megmaradását! Olvasóink segítségére is szükségünk van, hogy még több riportot és tényfeltáró cikket közölhessünk. Részletek ITT.

HIRDETÉS

Először még hatósági eljárás keretében vizsgálta a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) az Újlipótvárosban elhunyt orosz zongoraművész ügyét. Időközben viszont bűncselekmény gyanúja merült fel – tudta meg az Index. Így most már foglalkoztatás körében elkövetett, halált okozó gondatlan veszélyeztetés gyanúja miatt nyomoznak. Még senkit nem hallgattak ki gyanúsítottként, viszont szakértőt már kirendeltek.

HIRDETÉS

A 27 éves Elina Valijeva baskírföldi zongoraművészt december 27-én találták holtan egy újlipótvárosi szálláson. Az Index szerint a nő és kísérője Airbnb-n keresztül bérelte a budapesti lakást, a zongoraművész társát pedig mérgezéses tünetekkel szállították a Péterfy Sándor Utcai Kórházba. Állapota súlyos, de nem életveszélyes.

A rendőrség a történtek után a gázkészülékeket lezáratta, illetve leköttette a rendszerről. A gyanú szerint a zongorista gázmérgezés áldozata lett, a fürdőszobai gázkészülékkel lehetett probléma.

Amint az Index írta, a zongorista korábban számos nemzetközi díjat nyert, és az Orosz Konföderáció területén található Baskír Köztársaság fővárosából, Ufából származott.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

31,537lájkolóTetszik
3,048követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

A NER közepén állva – Magyar Hang-ajánló

Interjú Udvaros Dorottyával, kádári módszerekkel megosztott magyar közösségek és az Edda, ózdi és sályi riport. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Nem én voltam…

Tudtommal nem folyik az ereimben kipcsak vér, de ha igen, akkor lehet még besenyő, jász, tót, rác, oláh, sokác, bunyevác, török, cigány, zsidó, orosz, német is. Ettől magyar a magyar.