HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Távozik poszt...

Távozik posztjáról a Jobbik pártigazgatója

Nyugalom csomag

Legyen Ön is előfizetőnk, most akár egy hónapra is otthonába rendelheti a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti ITT! Köszönjük!

HIRDETÉS

A legfontosabb háttérembernek számító, nagy befolyással bíró Szabó Gábor távozik a Jobbik pártigazgatói posztjáról – írja a Népszava. Utódja várhatóan Sneider Tamás lesz, aki jelenleg még elnökként vezeti a pártot, de a január 25-i tisztújításon befejezi ezt a munkát.

Sneider Tamás a lap értesüléseit megerősítette. Azt mondta, hogy Szabó Gábor tizenhat évig töltötte be ezt a fontos tisztséget, érthető, ha valaki elfárad ennyi idő után. – Gábor saját maga döntött úgy, hogy nem kíván tovább pártigazgató lenni – tette hozzá. Azzal is indokolta a változást, hogy miközben a Jobbik kommunikációja sokat javult, szervezettségét tekintve a párt – részben az Állami Számvevőszék által kiszabott súlyos büntetések miatt is – nagy lemaradásban van. Márpedig a parlamenti választáshoz közeledve egyre inkább lényeges, hogy a működés és a szervezettség is sokat javuljon.

HIRDETÉS
Hamarosan új elnök lesz a Jobbik élén | Magyar Hang

Sneider Tamás új megbízatása nem tekinthető hivatalosnak. Jakab Péter, a Jobbik elnöki posztjának legesélyesebb várományosa megjegyezte, hogy a pártigazgató személyéről az újonnan felálló elnökség fog dönteni, amelynek értelemszerűen ma még az összetétele sem ismert.

Bár Szabó Gábor pártigazgatóként elköszön, maradna a választmány elnöke. Igaz, Varga-Damm Andrea szintén pályázik a posztra.

Lapunk is megírta, a Jobbik január 25-én tartja tisztújítását, az elnöki posztra már bejelentkezett Jakab Péter jelenlegi frakcióvezető.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

35,774lájkolóTetszik
3,173követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Nagyon súlyos és hosszú válság jön” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Róna Péterrel, Döbrentey Ildikóval és Levente Péterrel. Együtt kell élnünk a fenyegetéssel? Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

„Túlhatalomtörvény” – Uniós eljárást sürget a magyar kormánnyal szemben a Párbeszéd

„Reméljük, az Európai Bizottság meg tudja állítani Orbán Viktor antidemokratikus hatalmi törekvéseit” – ebben bíznak az ellenzéki politikusok.

Ahogy lehet