HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Gyűjtenek az ...

Gyűjtenek az óbudai tűzeset áldozatainak

Kérjük, támogassa a Magyar Hangot...

és a szabad sajtó megmaradását. Olvasóink segítségére is szükségünk van, hogy még több riportot és tényfeltáró cikket közölhessünk. Részletek ITT.

HIRDETÉS

Adománygyűjtést szervez Óbuda önkormányzata a vasárnapi, Dinamó utcai tűzeset érintettjeinek, mert ingóságaik megsemmisültek – írta honlapján az önkormányzat.

HIRDETÉS

A tűzeset miatt otthon nélkül maradt családok lakhatását már megszervezte az önkormányzat, közleményük szerint azóta minden család beköltözött a számára biztosított lakásba, de a megsemmisült ingóságaik pótlására szükség van. Az önkormányzati támogatás biztosítása mellett az adománygyűjtés megszervezésében is közreműködik a III. kerület. Az érintettettekkel való egyeztetés után az önkormányzat közlése szerint a következő adományokat várják:

  • tartós élelmiszerek
  • ágynemű, takaró, párna, törölköző
  • tisztálkodó-és tisztítószerek
  • alapvető háztartási eszközök

A részletekről az önkormányzat honlapján lehet tájékozódni.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

30,713lájkolóTetszik
2,951követőKövetés
19,500feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

A Fidesz nem jobboldali, hanem hatalomoldali – Magyar Hang-ajánló

Interjú Nádasdy Ádámmal, Csernák Jánossal, valamint a győri polgármesterjelöltekkel. Riport Gyöngyöspatáról. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Ezerszer áldott, vagy kellemes karácsony?

A karácsonyi jókívánságok formái sajátosan alakultak Magyarországon.

Pénz semmiért