HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Harkány fides...

Harkány fideszes polgármestere a város gyógyfürdőjétől is felvesz egy kis pénzt

Kérjük, támogassa a Magyar Hangot...

és a szabad sajtó megmaradását. Olvasóink segítségére is szükségünk van, hogy még több riportot és tényfeltáró cikket közölhessünk. Részletek ITT.

HIRDETÉS

A Szabad Pécs számításai szerint mintegy 915 ezer forintot vihet haza tisztán, adózottan minden egyes hónapban Baksai Tamás, Harkány fideszes polgármestere – írja a 24.hu a  a baranyai hírportált idézve.

HIRDETÉS

Ez úgy jön ki, hogy a 4500 lelkes dél-baranyai fürdőváros polgármestere nemcsak a polgármesteri tisztséget látja el, hanem a harkányi önkormányzat többségi tulajdonában álló Harkányi Gyógyfürdő Zrt.-nél is dolgozik, az annak működését, törvényességét is ellenőrző felügyelő bizottság elnöke lett. Baksait tehát az általa vezetett harkányi testület a gyógyfürdő fb-tagjának jelölte és választotta meg, egyben a felügyelőbizottság szerkezetét átalakítva.

A Szabad Pécs érdeklődésére az önkormányzatnál megerősítették, hogy Baksait megszavazta a testület a Harkányi Gyógyfürdő Zrt. felügyelőbizottsági tagjának, majd a tagok maguk közül fb-elnöknek. Valamint azt is, hogy az fb-elnöki korábbi tiszteletdíjat megduplázták, míg korábban az a minimálbér kétszerese volt, most a minimálbér négyszerese lett, vagyis jelenleg bruttó 644 000 forint.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

30,710lájkolóTetszik
2,951követőKövetés
19,500feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

A Fidesz nem jobboldali, hanem hatalomoldali – Magyar Hang-ajánló

Interjú Nádasdy Ádámmal, Csernák Jánossal, valamint a győri polgármesterjelöltekkel. Riport Gyöngyöspatáról. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Ezerszer áldott, vagy kellemes karácsony?

A karácsonyi jókívánságok formái sajátosan alakultak Magyarországon.

Pénz semmiért