HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Harkány fides...

Harkány fideszes polgármestere a város gyógyfürdőjétől is felvesz egy kis pénzt

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük!

HIRDETÉS

A Szabad Pécs számításai szerint mintegy 915 ezer forintot vihet haza tisztán, adózottan minden egyes hónapban Baksai Tamás, Harkány fideszes polgármestere – írja a 24.hu a  a baranyai hírportált idézve.

Ez úgy jön ki, hogy a 4500 lelkes dél-baranyai fürdőváros polgármestere nemcsak a polgármesteri tisztséget látja el, hanem a harkányi önkormányzat többségi tulajdonában álló Harkányi Gyógyfürdő Zrt.-nél is dolgozik, az annak működését, törvényességét is ellenőrző felügyelő bizottság elnöke lett. Baksait tehát az általa vezetett harkányi testület a gyógyfürdő fb-tagjának jelölte és választotta meg, egyben a felügyelőbizottság szerkezetét átalakítva.

A Szabad Pécs érdeklődésére az önkormányzatnál megerősítették, hogy Baksait megszavazta a testület a Harkányi Gyógyfürdő Zrt. felügyelőbizottsági tagjának, majd a tagok maguk közül fb-elnöknek. Valamint azt is, hogy az fb-elnöki korábbi tiszteletdíjat megduplázták, míg korábban az a minimálbér kétszerese volt, most a minimálbér négyszerese lett, vagyis jelenleg bruttó 644 000 forint.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

40,544lájkolóTetszik
3,763követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Más embernek ez a mócsing a torkán akadna” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Váncsa Istvánnal, Hegedűs D. Gézával és Kemenesi Gáborral. Riport a Fertő tóról, ahol betonozni tervez a NER. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek