HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Gyurcsány: Ap...

Gyurcsány: Apám lendítette a karját, ha nácikról szóló filmet látott

Kérjük, támogassa a Magyar Hangot...

és a szabad sajtó megmaradását. Olvasóink segítségére is szükségünk van, hogy még több riportot és tényfeltáró cikket közölhessünk. Részletek ITT.

HIRDETÉS

Apám jobban szerette a léhaságot, mint a kötelezettséget, a családot – vallotta be Gyurcsány Ferenc egy Facebook-posztban, amelyet annak kapcsán írt, hogy Pokorni Zoltán, a Fidesz XII. kerületi polgármestere megrendülten beszélt nagyapjáról, aki 1944-ben a városmajori tömeggyilkosságok meghatározó alakja volt.

HIRDETÉS

– Rosszul, de beszélt németül. Pápán az osztrák tévét grazi tévének mondták. Azt nézte. Imádta a nácikról szóló dokumentumfilmeket. És lendítette karját – írta Gyurcsány Ferenc.

Aztán édesanyjáról, Katusról is írt, hogy fonónőként ő tartotta el a családot, és kiabált apjával a karlendítés miatt. – Mellette álltam, de nem értettem mi történik valójában. Ma már értem – közölte a volt miniszterelnök.

Nem Gyurcsány, hanem Orbán kezeli az időgépet | Magyar Hang

A bejegyzés lezárása pedig így szól: „Biológiai értelemben apám és anyám vére vagyok. Hálás vagyok az életért. De gondolkodó, értő, érző és ítélő emberként önmagam vagyok döntéseimmel. Magam vagyok anyám lelkével és tisztességével. Magadért felelsz. De annak felelj meg!”

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

30,710lájkolóTetszik
2,951követőKövetés
19,500feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

A Fidesz nem jobboldali, hanem hatalomoldali – Magyar Hang-ajánló

Interjú Nádasdy Ádámmal, Csernák Jánossal, valamint a győri polgármesterjelöltekkel. Riport Gyöngyöspatáról. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Ezerszer áldott, vagy kellemes karácsony?

A karácsonyi jókívánságok formái sajátosan alakultak Magyarországon.

Pénz semmiért