HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Gyurcsány: Ap...

Gyurcsány: Apám lendítette a karját, ha nácikról szóló filmet látott

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük!

HIRDETÉS

Apám jobban szerette a léhaságot, mint a kötelezettséget, a családot – vallotta be Gyurcsány Ferenc egy Facebook-posztban, amelyet annak kapcsán írt, hogy Pokorni Zoltán, a Fidesz XII. kerületi polgármestere megrendülten beszélt nagyapjáról, aki 1944-ben a városmajori tömeggyilkosságok meghatározó alakja volt.

– Rosszul, de beszélt németül. Pápán az osztrák tévét grazi tévének mondták. Azt nézte. Imádta a nácikról szóló dokumentumfilmeket. És lendítette karját – írta Gyurcsány Ferenc.

Aztán édesanyjáról, Katusról is írt, hogy fonónőként ő tartotta el a családot, és kiabált apjával a karlendítés miatt. – Mellette álltam, de nem értettem mi történik valójában. Ma már értem – közölte a volt miniszterelnök.

Nem Gyurcsány, hanem Orbán kezeli az időgépet | Magyar Hang

A bejegyzés lezárása pedig így szól: „Biológiai értelemben apám és anyám vére vagyok. Hálás vagyok az életért. De gondolkodó, értő, érző és ítélő emberként önmagam vagyok döntéseimmel. Magam vagyok anyám lelkével és tisztességével. Magadért felelsz. De annak felelj meg!”

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

40,544lájkolóTetszik
3,763követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Más embernek ez a mócsing a torkán akadna” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Váncsa Istvánnal, Hegedűs D. Gézával és Kemenesi Gáborral. Riport a Fertő tóról, ahol betonozni tervez a NER. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek