HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Orbán Viktor:...

Orbán Viktor: A magyarok nem utasítják el élből a cigányokat, csak a Soros-hálózat provokál

Kérjük, támogassa a Magyar Hangot...

és a szabad sajtó megmaradását! Olvasóink segítségére is szükségünk van, hogy még több riportot és tényfeltáró cikket közölhessünk. Részletek ITT.

HIRDETÉS

A pártcsalád többsége elárulta a Fideszt, ezért egy centiméterre voltak attól, hogy kilépjenek a Néppártból, csak azért nem tették meg ezt csütörtökön, mert a franciák, a spanyolok és az olaszok „egyértelműen velünk voltak”, és a néppárti vitában úgy foglaltak állást, hogy ki kell állni Magyarország mellett – mondta Orbán Viktor péntek reggel a Kossuth rádió műsorában. A kormányfő hozzátette ugyanakkor, hogy a helyzet így nem maradhat, ha a Néppárt nem áll ki Magyarország mellett, akkor „nekünk egy új európai, kereszténydemokrata jellegű mozgalmat kell indítani”, és „lesznek hozzá szövetségeseink”.

HIRDETÉS

Az Európai Parlament (EP) bevándorláspárti többsége lenézi Magyarországot a bevándorlásellenessége miatt, „szerintük elmaradott állapotában vagyunk az emberiségnek” – fogalmazott a miniszterelnök. Kifejtette, a Fidesz ellenzi a keresztény és nem keresztény lakosság keveredését, amelyben Orbán Viktor személy szerint semmilyen szépséget nem lát.

Soros György kapcsán a kormányfő elmondta, a Soros-hálózat továbbra is nagyon aktív az EP-ben és az európai politikában. Az Európai Bizottságban is van emberük, a kormányokat is befolyásolják, és ott vannak az Európai Tanácsban is. Soros, aki milliók tönkretételéből szerezte a vagyonát, egy valódi oligarcha, aki maffiaszerű hálózatán keresztül irányítja az európai politikát. Erről azonban nem beszél senki, mert a szemben álló felet erősnek látják, és félnek tőle. Orbán Viktor azonban nem fél, hiszen őt már nyolcszor ölték meg az újságírók, álcivilek, már ismeri ezeket.

Soros György nem jön Magyarországra, amíg Orbán Viktor a miniszterelnök | Magyar Hang

Amíg Orbán Viktor van hatalmon Magyarországon, Soros György nem tér vissza szülőföldjére – a hvg.hu lapszemléje szerint erről az üzletember a brit Guardian című lapnak adott interjúban beszélt. Attól tart ugyanis, hogy az országban annyira eluralkodott az ellene indított propaganda, hogy akár még fizikai atrocitás is érhetné.

A miniszterelnök szerint ígéretesen alakult Ausztriában az Osztrák Néppárt (ÖVP) és a Szabadságpárt (FPÖ) kormánykoalíciója, ám egy titkosszolgálati akcióval levadászták a kisebbik párt vezetőjét, Hanz-Christian Strache pártvezetőt, szétbombázva a koalíciót – fogalmazott Orbán Viktor. Sebastian Kurz kancellár újabb kísérlete a jobbközép és a zöld pártok együttműködése, aminek eredménye egyelőre kérdéses. A világ két kihívás előtt áll, az egyik a klímaválság, a másik a migráció, és az osztrák kormánykoalíció mind a kettőre választ ad. Leszögezte azonban, hogy bevándorlásügyben nem lesz változás Ausztriában, amely továbbra is bevándorlásellenes. Az osztrák gazdaság töretlenül növekszik, Orbán Viktor csak egy dolgot fájlal, hogy Kurz kancellár, aki fiatal és bátor, ellenzi az atomenergiát.

HIRDETÉS

Eszes ügyvédek rájöttek, hogy az európai szabályok a börtönbeli kínzásról lazák, és ebből jó üzletet lehet csinálni – fogalmazott a kormányfő a rossz börtönviszonyok miatt kifizetett állami kártérítések leállítása kapcsán. – A börtön nem egy romantikus hely, ott előfordulhat, hogy időnként az elítéltek sérelmére történik valami – mutatott rá, majd hozzátette, ilyenkor az áldozat megkapja a kártérítést, de a jelenlegi gyakorlat szerinte a joggal való visszaélés, ezért kell felfüggeszteni a kifizetéseket. Orbán Viktor arra számít, hogy ezek után az ügyvédek az európai bíróságokon perlik majd be Magyarországot.

A gyöngyöspatai kártérítési ügyre térve a kormányfő hangsúlyozta, a magyarok nem rasszisták, nem utasítják el élből a cigányokat. De van egy határ, amit szerinte nem szabad átlépni, hogy pénzt adjunk a semmiért, azt az emberek többsége nem fogadja el. Segély helyett munkát kell adni, ezt érték el a közmunka programmal, ami segít a romáknak belépni a munkaerőpiacra. Lehet, hogy volt szegregáció, de azt nem tudják orvosolni azzal, ha fizetnek. Orbán Viktor szerint szerencsétlen bírói döntés született, amely mögött egyértelműen felfedezhető ismét a Soros-hálózat. Provokáció volt az egész.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

31,820lájkolóTetszik
3,050követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Sokk, lincshangulat, hergelés – Magyar Hang-ajánló

Páros Interjú Pálinkás Józseffel és Magyar Bálinttal, beszélgetés Hadházy Ákossal, valód nemzeti konzultáció. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Feszült a helyzet a török-szír konfliktusban, 22 török katona meghalt egy bombázásban

Legalább huszonkét török katona halt meg egy légitámadásban az észak-kelet szíriai Idlib város közelében csütörtök éjjel.

Ferenc pápa gyengélkedik