HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Retardált, ha...

Retardált, hataloméhes fiataloktól féltik az országot a Fidesz civiljei

Kérjük, támogassa a Magyar Hangot...

és a szabad sajtó megmaradását! Olvasóink segítségére is szükségünk van, hogy még több riportot és tényfeltáró cikket közölhessünk. Részletek ITT.

HIRDETÉS

Az 1956-os egyetemistákhoz ma hasonló korban lévők elenyésző része felkészületlenül, harci tüzet fújva a politikában a hatalomszerzést tekinti a céljának – írta a Magyar Hírlapban Csizmadia László, a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA) kuratóriumi elnöke. A Fidesznek kedves szervezet egyik fő gondolkodója szerint a politika iránt nem megfelelően érdeklődő fiatalok valamifajta „szocliberális csődrendszert” kívánnak rászabadítani az országra, mert „bukott” szüleik és nagyszüleik félrevezették őket.

HIRDETÉS

Csizmadia Lászlónak sikerült is beazonosítania azon fiatalok körét, akik rendkívül kártékonyak, ők a „külföldről támogatott Momentum retardáltnak tűnő fiatal képviselői”. A momentumosok szerinte csatlakoztak a brüsszeli elvbarátokkal kollaboráló országrontó figurákhoz (a dolgozatban itt Medgyessy, Gyurcsány és Bajnai neve jelenik meg) és a „haza kiárusítói lettek”.

A híres, ám egy ideje tetszhalott állapotban lévő Békemenet szervezője úgy látja, hogy vannak azért olyan fiatalok is, akiket el lehet különíteni a „hataloméhes csoportoktól”, ők a „politikával ésszerűen vagy kevésbé foglalkozó ifjak”.

Csizmadia aggódva figyeli, hogy az önkormányzati választásokon győztesek „búsásan jutalmazzák talpnyalóikat” és hazugságokkal terítik be az országot.

HIRDETÉS

A Gyurcsány–Bajnai–Karácsony triumvirátus elnyerve önkormányzatokat, talpnyalóit busásan jutalmazva, az adófizetők forintjaiból árnyékmédiát épített, és hazugságokkal teríti be az országot.

– Most rajtunk a sor, hogy „reggel, éjjel meg este” szembesítsük őket bestiaságukkal, és pontról pontra bemutassuk a büntetlenül megúszott, az országunk ellen folytatott kártékonyságukat, parazita életmódjukat – írta Csizmadia László. Látnoki képességeit is megcsillantva kifejti, hogy a nemzetrontó mozgalmak 2022-től „hitelekkel árasztanák el gazdaságunkat, ezzel is segítve a devizakölcsönök mintájára, a Soros-féle föderális birodalom uzsorakamatokkal történő gazdagodását”.

Ezután a régi jól bevált feljelentős, házmesteri magatartást várja el a Fidesz-hű polgároktól, miszerint: „a CÖF-CÖKA várja a budapesti és a vidéki polgárok észrevételeit, amelyek rámutatnak az ellenzék által vezetett önkormányzatok törvénysértéseire”.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

31,702lájkolóTetszik
3,047követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

A NER közepén állva – Magyar Hang-ajánló

Interjú Udvaros Dorottyával, kádári módszerekkel megosztott magyar közösségek és az Edda, ózdi és sályi riport. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek