Retardált, hataloméhes fiataloktól féltik az országot a Fidesz civiljei

Retardált, hataloméhes fiataloktól féltik az országot a Fidesz civiljei

Csizmadia László, a Civil Összefogás Fórum (CÖF) alapítója, Bayer Zsolt újságíró, Fritz Tamás politológus és Bencsik András, a Békemenet Egyesület elnöke a CÖF békemenetének indulása előtt az V. kerületi Alkotmány utcában 2014. március 29-én (Fotó: MTI Fotó: Beliczay László)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Az 1956-os egyetemistákhoz ma hasonló korban lévők elenyésző része felkészületlenül, harci tüzet fújva a politikában a hatalomszerzést tekinti a céljának – írta a Magyar Hírlapban Csizmadia László, a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA) kuratóriumi elnöke. A Fidesznek kedves szervezet egyik fő gondolkodója szerint a politika iránt nem megfelelően érdeklődő fiatalok valamifajta „szocliberális csődrendszert” kívánnak rászabadítani az országra, mert „bukott” szüleik és nagyszüleik félrevezették őket.

Csizmadia Lászlónak sikerült is beazonosítania azon fiatalok körét, akik rendkívül kártékonyak, ők a „külföldről támogatott Momentum retardáltnak tűnő fiatal képviselői”. A momentumosok szerinte csatlakoztak a brüsszeli elvbarátokkal kollaboráló országrontó figurákhoz (a dolgozatban itt Medgyessy, Gyurcsány és Bajnai neve jelenik meg) és a „haza kiárusítói lettek”.

A híres, ám egy ideje tetszhalott állapotban lévő Békemenet szervezője úgy látja, hogy vannak azért olyan fiatalok is, akiket el lehet különíteni a „hataloméhes csoportoktól”, ők a „politikával ésszerűen vagy kevésbé foglalkozó ifjak”.

Csizmadia aggódva figyeli, hogy az önkormányzati választásokon győztesek „búsásan jutalmazzák talpnyalóikat” és hazugságokkal terítik be az országot.

A Gyurcsány–Bajnai–Karácsony triumvirátus elnyerve önkormányzatokat, talpnyalóit busásan jutalmazva, az adófizetők forintjaiból árnyékmédiát épített, és hazugságokkal teríti be az országot.

– Most rajtunk a sor, hogy „reggel, éjjel meg este” szembesítsük őket bestiaságukkal, és pontról pontra bemutassuk a büntetlenül megúszott, az országunk ellen folytatott kártékonyságukat, parazita életmódjukat – írta Csizmadia László. Látnoki képességeit is megcsillantva kifejti, hogy a nemzetrontó mozgalmak 2022-től „hitelekkel árasztanák el gazdaságunkat, ezzel is segítve a devizakölcsönök mintájára, a Soros-féle föderális birodalom uzsorakamatokkal történő gazdagodását”.

Ezután a régi jól bevált feljelentős, házmesteri magatartást várja el a Fidesz-hű polgároktól, miszerint: „a CÖF-CÖKA várja a budapesti és a vidéki polgárok észrevételeit, amelyek rámutatnak az ellenzék által vezetett önkormányzatok törvénysértéseire”.

„Ha Rákay Philip nem sértődik meg, én régebb óta tervezem a Petőfi-filmem”

„Ha Rákay Philip nem sértődik meg, én régebb óta tervezem a Petőfi-filmem”

Ha Petőfi egyszer csak felbukkanna 2024-ben, Orbán Viktornak nem is kellene olyan nagyon erőlködnie, hogy meggyőzze őt a NER igazáról – mondta a költő visszatéréséből féktelen szatírát gyártó animátor, aki szerint az alkotását talán még Bayer Zsolt is nevetgélve nézné. A YouTube-on két hete bemutatott videó nagyot megy, eddig több mint 110 ezren látták, és hamarosan jön a folytatás. Mitől különleges hely a Szondi utca, hogyan fordul „a teremtője” ellen Petőfi, mi a baj Gyurcsánnyal, miért gesztikulál olyan hevesen Tölgyessy Péter és hogyan lett ekkora a siker a videó? Erről kérdeztük az animáció alkotóját, aki örül a pozitív visszajelzéseknek, bár felkészült az ellenkezőjére is, őrzi anonimitását, a közönségtől pedig csak madártejet vár támogatásként.