HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld „A Fidesz itt...

„A Fidesz itt már ki sem mert állni”

Kérjük, támogassa a Magyar Hangot...

és a szabad sajtó megmaradását! Olvasóink segítségére is szükségünk van, hogy még több riportot és tényfeltáró cikket közölhessünk. Részletek ITT.

HIRDETÉS

Dunaújvárosban mintha megfordult volna a világ: egy ellenzéki politikus plakátjaival vannak tele az utcák, egy ellenzéki politikus számít esélyesebbnek a hamarosan esedékes választáson és éppen a Fidesz az, amely ezúttal nem saját jelölttel, hanem egy független támogatásával vág neki a voksolásnak. Nagyjából egy hónap múlva, február 16-án a városban és a környező nyolc településen a körzet új parlamenti képviselőjét választják meg, miután a korábban ott győzelmet aratott jobbikos Pintér Tamás Dunaújváros polgármestere lett.

HIRDETÉS

Részletek a Magyar Hang január 17-i (2020/3.) számában megjelenő riportunkból.

Vasakarattal Dunaújvárosért – már a városba vezető út elején egymást érik a villanyoszlopokra kihelyezett plakátok, amelyeken a vasgyártásra utaló szlogennel hirdeti magát az ellenzéki színekben induló, egyébként jobbikos Kálló Gergely.

(…)

HIRDETÉS

Még a Városháza tér közelében is, ahol ezzel párhuzamosan egy első emeleti ablakban a Fidesz-zászló, illetve a Stop Soros felirat hirdeti a kormánypártok jelenlétét. Fideszes jelölt azonban ezúttal nincs, Orbán Viktor pártja a közeli Iváncsa polgármesterét, Molnár Tibort támogatja.

Borkai után: választásra készül Győr, interjút adtak a polgármester-jelöltek | Magyar Hang

– A Fidesz itt már ki sem mert állni, és jól is teszi – fogalmazza meg sarkosan véleményét egy idősebb hölgy, amikor arról kérdezzük, tudja-e, hogy kik méretik meg magukat. Beszélgetésünk közben kiderül, hogy pontosan tudja, ki a kormánypártok favoritja, de mégsem tartja „olyan igazi fideszesnek”, akire a kormánypárt támogatói szavaznának.
Az élet erre gyorsan rácáfol, egy középkorú úr ugyanis arról mesél nekünk, hogy a Fidesz támogatói – így ő is – pontosan fogják tudni, kire húzzák be az ikszet. – Az ellenzék már mióta azzal jön, hogy független, vagy náluk inkább magukat függetlennek mondó embereket indít. A Fidesz ezt miért ne tehetné meg? – teszi fel a kérdést, bár arra ő sem tud magyarázatot adni, hogy helyben miért nem találtak alkalmas embert.

Mit ígér a győzelme esetén Kálló Gergely? Mit tudna egyáltalán tenni a parlamenti kétharmaddal szemben? Mit mondott lapunknak a Fidesz támogatásával induló Molnár Tibor? A helyiek mi alapján döntenek? Nagypolitika vagy helyi ügyek vezérlik-e őket, amikor leadják a voksukat? A válaszokat megtalálja a Magyar Hang január 17-én megjelenő 2020/3. számában!

Hetilapunkat megvásárolhatja az újságárusoknál, valamint elektronikus formában a Digitalstandon! És hogy mit talál még a 2020/3. számban? Itt megnézheti!

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
Katona Mariann
Katona Mariann
A Magyar Hang belpolitikai újságírója

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

31,823lájkolóTetszik
3,048követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Sokk, lincshangulat, hergelés – Magyar Hang-ajánló

Páros Interjú Pálinkás Józseffel és Magyar Bálinttal, beszélgetés Hadházy Ákossal, valód nemzeti konzultáció. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Feszült a helyzet a török-szír konfliktusban, 22 török katona meghalt egy bombázásban

Legalább huszonkét török katona halt meg egy légitámadásban az észak-kelet szíriai Idlib város közelében csütörtök éjjel.

Ferenc pápa gyengélkedik