HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Elkészült a „...

Elkészült a „bölcsek” jelentése a Fideszről

Kérjük, támogassa a Magyar Hangot...

és a szabad sajtó megmaradását! Olvasóink segítségére is szükségünk van, hogy még több riportot és tényfeltáró cikket közölhessünk. Részletek ITT.

HIRDETÉS

Elkészült a „bölcsek tanácsának” jelentése a Fideszről – ezt Donald Tusk, az Európai Néppárt elnöke jelentette be a Twitteren. A hvg.hu vette észre a rövid nyilatkozatot, amelyből csak annyi derül ki, hogy a politikus, illetve a három „bölcs” – Herman Van Rompuy, Hans-Gert Pöttering és Wolfgang Schüssel – személyesen is találkozott Brüsszelben.

HIRDETÉS

Donald Tusk egyúttal azt is ígérte hogy hamarosan tárgyal az érintett pártok vezetőivel, így Orbán Viktorral is.

Néhány órája a Bloomberg még arról írt, hogy nincs egyetértés a magyar jogállamiság vizsgálatára kijelölt „három bölcs” között, ezért nem nyújtották még be a vizsgálatukról szóló jelentést a párt elnökségének. Így pedig azt valószínűsítették, hogy nem is lesz döntés a Fidesz néppárti tagságáról a február elején esedékes kongresszuson.

Donald Tusk friss bejelentéséből azonban nem derül ki, hogy így lesz-e vagy sem.

HIRDETÉS

Arról már korábban beszámoltunk, hogy miközben az Európai Néppárt Brüsszelben tartja majd rendezvényét, Orbán Viktor Rómában az „Isten, becsület, nemzet: Ronald Reagan elnök, II. János Pál pápa és a nemzeti szuverenitás” címmel meghirdetett konzervatív konferencia egyik fő felszólalója lesz.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

31,450lájkolóTetszik
3,045követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

A NER közepén állva – Magyar Hang-ajánló

Interjú Udvaros Dorottyával, kádári módszerekkel megosztott magyar közösségek és az Edda, ózdi és sályi riport. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

A használt, kidobásra ítélt matracokkal menekültek millióit lehetne etetni

Ideje lenne kormányzati támogatást is adni a földön kívüli létformák kutatására; a briteknél 2050-ig kivezeteik a gázfűtést; kísérleti temetkezési típus csökkentheti a széndioxid-kibocsátást – e heti tudományos lapszemlénk.

Kampányszünet?