HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Nyolc év tíz ...

Nyolc év tíz hónapot kapott a gyerekét kínzó maglódi apa

Kérjük, támogassa a Magyar Hangot...

és a szabad sajtó megmaradását! Olvasóink segítségére is szükségünk van, hogy még több riportot és tényfeltáró cikket közölhessünk. Részletek ITT.

HIRDETÉS

Jogerősen nyolc év tíz hónapot kapott az a maglódi apa, aki öt évig kínozta, és ostorral, szíjjal verte a korábbi kapcsolatából született fiát – derült ki a 24.hu cikkéből. K. Józsefet továbbá kilenc évre eltiltotta a közügyek gyakorlásától a Budapest Környéki Törvényszék. Első fokon ugyanennyit kapott még tavaly tavasszal a Monori Járásbíróságon, másodfokon viszont súlyosítottak a bűncselekmény minősítésén, azt folytatólagosan, aljas indokból és céllal, valamint különös kegyetlenséggel elkövetett testi sértésnek minősítve.

HIRDETÉS

Ahogy a lap írja, eredetileg az anya nevelte a fiút, tíz éve viszont beteg lett, és nem tudott tovább gondoskodni róla. A gyerek így K. Józsefhez került, aki 2010 és 2015 között rendszeresen bántalmazta őt, szíjjal, bottal, ostorral és a vasvilla nyelével is ütötte. Emellett a ház körül és a tanyán is dolgoztatta az állattenyésztéssel foglalkozó férfi. A gyereknek iskola után este tizenegyig kellett takarítani a lovak és nyulak után, továbbá fát vágni, szénát gyűjteni. Ha pedig a munkával nem volt elégedett, a férfi elverte őt.

A gyerek vallomásában elhangzott az is, hogy az apa többször eltörte a lábát, illetve békaügetésben szökdeltette, miközben lövöldözött rá. Továbbá szexuálisan is bántalmazta, és volt, hogy erős paprikát kényszerített a fiúba hátulról, hogy így fájdalmat okozzon neki.

Egy alkalommal a férfi egy hetven centiméteres nyújtófával addig verte, amíg az el nem tört rajta, majd egy fakanállal folytatta ugyanígy. Mikor abbahagyta, a gyerek kiszökött, és segítséget kért a rendőrségen.

HIRDETÉS

K. József folyamatosan tagadta a bűnösségét, egy korábbi vallomásában pedig azt állította, hogy ő mintaapa. Azt állította, csak bosszúból mondta ezeket a fiú, mert nem vette el az édesanyját.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

31,537lájkolóTetszik
3,048követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

A NER közepén állva – Magyar Hang-ajánló

Interjú Udvaros Dorottyával, kádári módszerekkel megosztott magyar közösségek és az Edda, ózdi és sályi riport. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Nem én voltam…

Tudtommal nem folyik az ereimben kipcsak vér, de ha igen, akkor lehet még besenyő, jász, tót, rác, oláh, sokác, bunyevác, török, cigány, zsidó, orosz, német is. Ettől magyar a magyar.