HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld „Segédmunkáso...

„Segédmunkások lesznek, míg élnek a földön”

Kérjük, támogassa a Magyar Hangot...

és a szabad sajtó megmaradását! Olvasóink segítségére is szükségünk van, hogy még több riportot és tényfeltáró cikket közölhessünk. Részletek ITT.

HIRDETÉS

Részletek a Magyar Hang január 17-i (2020/3.) számában megjelenő interjúból!

HIRDETÉS

Egészen addig csend üli meg Gyöngyöspatát, amíg nem találkozunk össze Farkas Róbertnével és testvérével, Baranyai Rolanddal. Onnantól kezdve már panaszkodásuktól lesznek hangosak a patai utcák, szidalmaik pedig hol takaros kockaházakról, hol elhanyagolt porták falairól csapódnak vissza. – Borzalom, amit a miniszterelnök mondott, az Orbán lejáratja a cigányságot! Mit dolgozik a pénzért? – teszi fel a kérdést Roland, majd idegenvezetőnkké szegődik, elvisz minket a „cigánysorra, ahol az összes érintett lakik”.

(…)

Pénz helyett természetben fizetnék ki a gyöngyöspatai romák kártérítését | Magyar Hang

Szótlanul baktatnak méltatlankodó anyjuk mellett szinte szemlesütve Némethné kamasz gyermekei.
– Kiballagott a nyolcból, de nem tud írni-olvasni. Sokan vannak itt így, akik nem tudnak mit kezdeni az életükkel, aztán csodálkoznak, ha drogozni kezdenek! Úgyhogy most nem tudnak elhelyezkedni dolgozni, pedig volna munkalehetőség – mondja.

HIRDETÉS

(…)

– Csalódtunk a miniszterelnökben és a Horváth Laciban is. Rájuk szavaztunk, mert hát ígértek eztazt – közli háza befalazott ablaka előtt Csemer Jánosné Emma, pár lépésnyire (sárban cuppanásnyira) Berkiéktől. Az asszony fel van háborodva, mert a kormányfő sajnálja a kártérítést tőlük. Szeme jobban izzik a dühtől, mint a parázs a cigarettájában. – Akkor jó volt neki a gyöngyöspatai cigányság, amikor rá szavazott!? – szól a replika.

(…)

Orbán: Úgy vagyok boldog, ahogy vagyok | Magyar Hang

Még feljebb megyünk. Ez még mindig nem Kanada, csak Gyöngyöspata főutcája. Gergely Pálné Borbálával beszélgetünk, aki szomorú. – Ezekkel a cigányokkal amúgy is sok gond van, bemásznak a kertekbe, hát csak lovat adnak alájuk ezzel a pénzzel. Inkább a magyar gyerekeknek kéne adni, hát őket viszik el a sok agresszív cigány miatt. Ő is visszaemlékszik a masírozós, polgárőrös időkre: akkor lecsillapodott a társaság, meg elmenekültek, kezdett helyreállni a közösség, de most ők uralkodnak megint. Borbála csak egyvalamit nem ért: hogy „miért nem lehet leállítani Soros Györgyöt”.

A teljes riportot keresse a Magyar Hang január 17-én megjelenő 2020/3. számában!

Hetilapunkat megvásárolhatja az újságárusoknál, valamint elektronikus formában a Digitalstandon! És hogy mit talál még a 2020/3. számban? Itt megnézheti!

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
Tompos Ádám
Tompos Ádám
„Az igazság odaát, a valóság odakint van”

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

31,823lájkolóTetszik
3,048követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Sokk, lincshangulat, hergelés – Magyar Hang-ajánló

Páros Interjú Pálinkás Józseffel és Magyar Bálinttal, beszélgetés Hadházy Ákossal, valód nemzeti konzultáció. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Konfliktus Szíriában: A törökök Európára engedhetik a menekülteket

Törökország úgy döntött, tovább már nem tartóztatja fel sem tengeren, sem szárazföldön az Európába igyekvő szíriai menekülteket.

Ferenc pápa gyengélkedik