HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Ultimátumot a...

Ultimátumot ad Orbán Viktor a választókerületi elnököknek

Kérjük, támogassa a Magyar Hangot...

és a szabad sajtó megmaradását! Olvasóink segítségére is szükségünk van, hogy még több riportot és tényfeltáró cikket közölhessünk. Részletek ITT.

HIRDETÉS

Fontos választás elé állítja Orbán Viktor a Fidesz választókerületi elnökeit az éppen zajló egyeztetési folyamatban – értesült az Inforádió. Információik szerint a miniszterelnök egyfajta ultimátumot ad azoknak a fideszeseknek, akik országgyűlési képviselők, választókerületi elnökök és egyben helyettes államtitkárok, vagy államtitkárok. Nekik a jövőben dönteniük kell arról, hogy melyik pozíciót tartják meg, mert Orbán Viktor azt szeretné, ha a kormányzati munka senkit sem vonna el a 2022-es kampánytól.

HIRDETÉS

A kormánypárt másfél hete jelentette be egy közleményben, hogy Orbán Viktor „félidős konzultációba” kezd és a miniszterelnök megbeszélését folytat a pártszövetség valamennyi választókerületi elnökével. A Facebookra feltöltött fényképek alapján már legalább harmincan jártak nála a Karmelita Kolostorban. Mások mellett Kósa Lajos, Lezsák Sándor, Cseresnyés Péter, Hende Csaba, Szabó Tünde és V. Németh Zsolt.

Orbán bosszúja lesújt rátok | Magyar Hang

A sajtóban korábban már felmerült, hogy várhatók személycserék a választókerületi elnöki posztokon. A 24.hu arról írt, hogy az önkormányzati választáson a vártnál rosszabb eredmény miatt terítéken van, hogy a gyengén teljesítő választókerületek – akár 15-20 körzet – élén lecserélik az elnököt. 

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

31,823lájkolóTetszik
3,048követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Sokk, lincshangulat, hergelés – Magyar Hang-ajánló

Páros Interjú Pálinkás Józseffel és Magyar Bálinttal, beszélgetés Hadházy Ákossal, valód nemzeti konzultáció. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Breaking: legalább 22 török katona meghalt egy szíriai bombázásban

A helyzetet súlyosbítja, hogy az Idlib városáért folytatott küzdelemben Oroszország is részt vesz, mégpedig a törökök ellenében, a szíriai kormányerők mellett.

Ferenc pápa gyengélkedik