Boldogság a Fideszben: tényleg visszatért Habony Árpád

Boldogság a Fideszben: tényleg visszatért Habony Árpád

Rogán Antal (Fidesz) Habony Árpáddal beszélget a hajdúszoboszlói Béke Hotel előtt 2011 szeptemberében. A Fidesz-KDNP parlamenti frakciója háromnapos ülést tartott a szállodában (Fotó: MTI Fotó: Czeglédi Zsolt)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Orbán Viktor évnyitó sajtótájékoztatója előtt villámgyors közvélemény-kutatásokat végeztek a roma gyerekek kárpótlásáról és a Fideszben csak börtönbiznisznek nevezett ügyekről, és mivel a megkérdezettek túlnyomó többsége jól reagált, a miniszterelnök beszélt is ezekről – értesült a Magyar Hang.

Arról a Népszava írt, hogy Habony Árpád kommunikációs tanácsadó „keze nyomát viselik” a nemrég megindított, a cigányság, a börtönlakók és a bírók ellen indított kormányzati kampányok. Habony visszatértét lapunknak több kormányközeli forrás is megerősítette, egyikük úgy fogalmazott: nemcsak, hogy visszatért, de már dolgozik is.

A Fideszben az azóta történteket abszolút sikerként értékelik, ahogy egyik megszólalónk kifejtette: „sikerült megerősíteni a szavazótábort, ráadásul visszavettük az ellenzéktől a közéleti tematizációs előnyt”.

Habony Árpádot sejtik a romaellenes kormányzati kampány mögött | Magyar Hang

Mint emlékezetes, Habony Árpád az elmúlt években Londonban építette és
működtette saját kommunikációs vállalkozásait. Úgy értesültünk,
visszahívásáról az önkormányzati választások váratlan és meglepően számos
ellenzéki sikere miatt döntött a miniszterelnök, aki elégedetlen a Rogán Antal
minisztériuma nyújtotta teljesítménnyel.