HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Jakab Péter l...

Jakab Péter lett a Jobbik elnöke

Kérjük, támogassa a Magyar Hangot...

és a szabad sajtó megmaradását! Olvasóink segítségére is szükségünk van, hogy még több riportot és tényfeltáró cikket közölhessünk. Részletek ITT.

HIRDETÉS

Jakab Pétert választották a Jobbik elnökévé a párt Dürer Rendezvényházban tartott szombati tisztújító kongresszusán – közölte az Alfahír.hu. Az alapvetően zárt rendezvényről tudósítva a portál azt írja, hogy a politikust a küldöttek 87,8 százaléka támogatta a pártvezetői posztra. A kongresszus egyúttal azt is megszavazta, hogy az új elnökség 2022. június 30-áig kapja meg a megbízatását, vagyis a két év múlva esedékes országgyűlési választások lezárulta után lesz csak új tisztújítás.

HIRDETÉS

Az alelnökök megválasztása csak ezután követezik, az ennek kapcsán zajló vitáról már lapunk is beszámolt. A fő kérdés, hogy a Jakab Pétert támogató, illetve az inkább más irányt képviselő jelöltek közül mennyien lesznek alelnökök, vagyis milyen összetételű lesz az elnökség.

Ez a délutáni órákban fog kiderülni.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

31,702lájkolóTetszik
3,047követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

A NER közepén állva – Magyar Hang-ajánló

Interjú Udvaros Dorottyával, kádári módszerekkel megosztott magyar közösségek és az Edda, ózdi és sályi riport. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek