HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Kamerák előtt...

Kamerák előtti vitára hívtuk ki Niedermüller Pétert

Nyugalom csomag

Legyen Ön is előfizetőnk, most akár egy hónapra is otthonába rendelheti a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti ITT! Köszönjük!

HIRDETÉS

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Mivel a DK sajtóközleménye nem adott érdemi magyarázatot Niedermüller Péter, a DK alelnökének tett bírálható kijelentéseire, vitát kezdeményeztünk a politikus és az őt kritizáló publicista között. Az ügy előzménye, Niedermüller Péter, a Demokratikus Koalíció alelnöke, Erzsébetváros polgármestere az ATV csütörtöki műsorában így fogalmazott: „Hogyha megnézzük azt, hogy mi marad, ha lehántod ezeket a gyűlöletvalamiket, ugye fölsoroltuk: a nem magyarok, a mások, a migránsok, a romák, a nem tudom én, mik, akkor ott marad egy rémisztő képződmény (!) középen: ezek a fehér, keresztény, heteroszexuális férfiak – meg azért nők is vannak közöttük.”

Erre reagált közleményben a párt, amely a fent linkelt cikkben teljes terjedelmében olvasható.

A legtisztább helyzetnek a személyeskedésektől mentes vitát tartjuk. Ezért juttattuk el a párt sajtóirodájához (ahonnan a cikkünkre érkezett közleményt is kaptuk) felkérésünket. Ebben leírtuk: „A legjobb megoldásnak azt gondolom az ügyben (mint a cikket közlő lap vezetője), ha a felek korrekt körülmények között és világos feltételekkel rendezhetik a kérdést.

Ezért ezúton felkérem Niedermüller Péter alelnök urat, hogy folytasson a kamerák előtti vitát Gulyás Balázzsal, a cikk szerzőjével. Felajánljuk, hogy megszervezzük a vitát, azt a Youtube-on garantáltan vágás, változtatás nélkül közreadjuk. Nincs ellenünkre, ha a beszélgetésről önök is felvételt készítenek, csak hogy véletlenül se érjen minket a manipuláció vádja. A műsorvezető nem bonyolódna bele a vitába, nem foglalna állást egyik oldal mellett sem.”

HIRDETÉS

Mivel az inkriminált kijelentést a DK alelnöke az ATV stúdiójában tette, természetesen átengedjük a vita lebonyolításának lehetőségét a tévétársaságnak, amennyiben érkezik részükről ilyen kérés.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
György Zsombor
György Zsombor
A Magyar Hang alapító főszerkesztője. Aktív pályáját 2002-ben kezdte a Magyar Nemzetnél, ahol 2015-től lapszerkesztő és a hétvégi Magazin társszerkesztője volt, 2017-től pedig az újság főszerkesztő-helyettese. Több éven át dolgozott emellett a Hír Tv hírháttér-műsorainak felelős szerkesztőjeként, műsort vezetett a Lánchíd Rádióban. Újságíróként főként a társadalmi konfliktusokkal és a válságövezetekkel foglalkozik.

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,658lájkolóTetszik
3,464követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Amíg rám nem emeli a kezét…” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Verebes Istvánnal. Miből lett Németh Sándor dúsgazdag? Hogy élnek a szociális szféra dolgozói? Keresse a friss Magyar Hangot, digitálisan is!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek