HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld A Momentum Mé...

A Momentum Mészárosék szülinapi bulija után nyomoz

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük!

HIRDETÉS

A Felcsúttal szomszédos Bicske momentumos önkormányzati képviselője, Molnár Dániel délelőtti cikkünk nyomán közérdekűadat-igényléssel fordult a Puskás-stadion üzemeltetőjéhez. Amint azt reggel a Magyar Hang megírta, zárt körű, zenés-táncos mulatságot tartottak decemberben a Puskás-stadionban egy Mészáros Lőrinchez köthető építőipari cég születésnapja alkalmából. Néptáncosok mellett fellépett Horváth Charlie, és dübörgött az AC/DC.

A bulira egészen pontosan a ZÁÉV Zrt. 70. születésnapja alkalmából került sor, és a budapesti Puskás Ferenc Stadionban a képek tanúsága szerint csak az ünneplők tartózkodtak. A zenés-táncos mulatságon Charlie-n kívül néptáncosok és népzenészek is felléptek, a résztvevők pedig karácsonyi sapkákban pózoltak.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Az eseményről a Facebookra feltöltött, az üres stadiont zenei aláfestéssel mutató rövid videó érhető el korábbi cikkünkben (amíg nem törli azt annak feltöltője, Mészáros Lőrinc cégének vezérigazgatója):

A Puskás Stadionban tartottak születésnapi bulit Mészárosék | Magyar Hang

Zárt körű, zenés-táncos mulatságot tartottak a Puskás Stadionban egy Mészáros Lőrinchez köthető építőipari cég születésnapja alkalmából. Néptáncosok mellett fellépett Horváth Charlie, dübörgött az AC/DC. Egy hazai sztár, Horváth Charlie élőben, az ausztrál rockbanda, az ausztrál AC/DC örök érvényű Thunderstruck című száma a lejátszóból dübörgött a nemzeti stadionban, ahol nagyszabású ünnepséget rendeztek.

Délelőtti cikkünkre reagálva a Felcsút elővárosaként is emlegetett kisváros, Bicske momentumos önkormányzati képviselője, Molnár Dániel nyújtott be több kérdésből álló közérdekűadat-igénylést a 150 milliárd forint adófizetői pénzből felépült Puskás Ferenc Stadion üzemeltetőjéhez. A képviselő többek között azt szeretné megtudni a Nemzeti Sportközpontok (NSK) nevű költségvetési szervtől, hogy Mészárosék fizettek-e a nemzet egyes számú stadionjának kibérléséért, vagy esetleg ingyen kapták-e meg azt a buli céljára.

HIRDETÉS

A képviselő meg is osztotta a stadion fenntartójának küldött kérdéseit:

  • A cikkben leírt ZÁÉV Zrt. zárt körű születésnapi eseményéhez kapcsolódóan kötöttek-e bérleti szerződést a stadion üzemeltetőjével? A politikus Amennyiben igen, kérem válaszlevelükhöz csatolni a nevezett bérleti szerződés másolatát.
  • Amennyiben ellenszolgáltatás nélkül, vagy nem pénzért biztosították számukra a stadiont, milyen indokok szerint döntöttek erről?
  • Más cégek vagy magánszemélyek számára is adott-e a lehetőség a Puskás-stadion bérlésére?

Molnár Dániel

Közlekedés Bicskén A tegnapi ülésen elhangzott ígéret sz… erint márciusban a Képviselő-testület elé fog kerülni egy anyag Bicske balesetveszélyes közlekedési pontjairól, megoldási javaslatokkal. Ehhez most az önkormányzat gyűjti a javaslatokat, hogy mely kereszteződéseket, mely útszakaszokat lenne érdemes felülvizsgálni. A határidő kicsit szűkös, 2020. február 3-ig kell beküldeni a képviselőknek a javaslatokat.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,939lájkolóTetszik
3,633követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Inkább a sírba vinném a titkomat – Magyar Hang-ajánló

Interjú Kovács Patríciával és Szikora Róberttel. Legyen-e alapjövedelem? Következménye lett leleplező cikksorozatunknak. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek