HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Videón, ahogy...

Videón, ahogy újságírókat lökdöstek, inzultáltak a Fidesz gyűlölet elleni tüntetésén

Nyugalom csomag

Legyen Ön is előfizetőnk, most akár egy hónapra is otthonába rendelheti a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti ITT! Köszönjük!

HIRDETÉS

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hont Andrást a HVG publicistáját és a 444.hu stábját is inzultálták, szidták, lökdösték a Fidesz által szervezett tüntetésen, amelyet éppen – Niedermüller Péter botrányt kavart mondatai után – a gyűlölet ellen hirdettek meg.

A HVG munkatársát ért inzultusban aktívan részt vett az a Bede Zsolt nevű kormánypárti provokátor, aki korábban más rendezvényeken trágár hangnemben rontott Tordai Bencére, focilabdával rugdosta a DK aktivistáinak sátrát, Hadházy Ákos előtt fetrengett, de még a Pesti Srácok Polbeat című műsorának felvétele közben is botrányt keltett. A mostani akcióját rögzítette, ezt a felvételt mutatjuk meg mi is. (A videón káromkodások is elhangzanak.)

A felvételen is látszik, hogy Hont Andrásnak többször levették a szemüvegét. A HVG-nek azt mondta, hogy kétszer Bede tette ezt, mire Hont megpróbálta kicsavarni kezéből a szelfibotot. A publicista elmondása szerint néhányan megpróbálták ököllel arcon ütni – nem jártak sikerrel –, illetve volt, aki leköpte.

A 444.hu stábját is inzultálták, a portál videóban örökítette meg, hogy mi történt velük a gyűlölet elleni tüntetésen.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,658lájkolóTetszik
3,464követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Amíg rám nem emeli a kezét…” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Verebes Istvánnal. Miből lett Németh Sándor dúsgazdag? Hogy élnek a szociális szféra dolgozói? Keresse a friss Magyar Hangot, digitálisan is!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek