HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Megrongálták ...

Megrongálták Wass Albert szobrát

„Gyomortartalmát ráürítette.”

Nyugalom csomag

Legyen Ön is előfizetőnk, most akár egy hónapra is otthonába rendelheti a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti ITT! Köszönjük!

HIRDETÉS

HIRDETÉS

HIRDETÉS

A mellszobrot nemrég avatta fel Csepelen Tarlós István korábbi főpolgármester. Borbély Lénárd, Csepel fideszes polgármestere a Hír Tv-nek elmondta „konkrétan, másképp megfogalmazni nem tudom – ahogy én láttam – lehányták magát a szobrot”.

A polgármester elmondása szerint ezt követően még valamilyen szerrel meg is rongálták az emlékművet. Az önkormányzat feljelentést tett, és be fogják kamerázni a teljes parkot, ahol a Wass-szobor áll.

Az persze egyáltalán nem biztos, hogy politikai indíték állna a rongálás mögött, sokkal inkább úgy tűnik, hogy egy átdorbézolt éjszakának esett áldozatul az emlékmű.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,732lájkolóTetszik
3,480követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Néha inkább befogtam a számat” – Magyar Hang-ajánló

Trianon 100, interjú Gerendai Károllyal, vendégmunkások Balástyán. Keresse a Magyar Hangot, digitálisan is!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek