HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Megrongálták ...

Megrongálták Wass Albert szobrát

„Gyomortartalmát ráürítette.”

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük!

HIRDETÉS

A mellszobrot nemrég avatta fel Csepelen Tarlós István korábbi főpolgármester. Borbély Lénárd, Csepel fideszes polgármestere a Hír Tv-nek elmondta „konkrétan, másképp megfogalmazni nem tudom – ahogy én láttam – lehányták magát a szobrot”.

A polgármester elmondása szerint ezt követően még valamilyen szerrel meg is rongálták az emlékművet. Az önkormányzat feljelentést tett, és be fogják kamerázni a teljes parkot, ahol a Wass-szobor áll.

Az persze egyáltalán nem biztos, hogy politikai indíték állna a rongálás mögött, sokkal inkább úgy tűnik, hogy egy átdorbézolt éjszakának esett áldozatul az emlékmű.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

40,698lájkolóTetszik
3,779követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Fogy a levegő – Magyar Hang-ajánló

Interjú Ascher Tamással és Tompa Andreával. Abszurd komédia karanténra és drága tesztekre. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek