HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Távozik a Med...

Távozik a Mediaworks éléről a kultúrharcos Szakács Árpád

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük!

HIRDETÉS

Új főszerkesztőt kap a Mediaworks központi szerkesztősége, miután az eddig azt vezető Szakács Árpád hosszabb fizetés nélküli szabadságra megy – értesült az Azonnali. A Mediaworks központi szerkesztősége a hozzájuk tartozó megyei napilapoknak ad tartalmat.

A lap úgy tudja, az „ideiglenes szabadság” hátterében az áll, hogy Szakács alkotói szabadságra megy. Az újságíró azzal vált ismertté az elmúlt években, hogy a Magyar Időkben „Kinek a kulturális diktatúrája?” címmel cikksorozatban ostorozta a kormányt, amiért még nem sikerült a jobboldali köröknek kiszorítania a balliberális oldalt a kultúrából.

Utódja, Néző László a Veszprém Megyei Naplótól érkezik a fővárosi központi szerkesztőség élére. Ő a G-nap előtti Magyar Nemzet online vezetője, lapszerkesztője volt, a Hír Tv-nél híradót szerkesztett, majd 2015 után a polgári napilappal szakítókkal tartott.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,972lájkolóTetszik
3,644követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Nem fogok meghátrálni” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Máté Gáborral és Körömi Attilával. Látogatóban a papból lett polgármesternél. Riport a halálra ítélt Csicsali vonatról. Keresse a Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek