HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Pokorni is ti...

Pokorni is tiltakozik a becsületnapi felvonulás ellen

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük!

HIRDETÉS

Három budai önkormányzat – a V. Naszály Márta vezette, I., az Örsi Gergely polgármester által irányított II., valamint Pokorni Zoltán XII. kerülete – közösen tiltakozik a német hadsereg 1945-ös budapesti kitörésérnek emlékére rendezendő becsületnapi szélsőjobboldali vonulás ellen – írja a Mérce. Az önkormányzatok közös ünnepségeken emlékeznek meg a második világháborúban a fővárosban és környékén meghaltakról, függetlenül azok hovatartozásától.

Ismert, hogy a rendőrség korábban három szélsőjobbos tüntetést is betiltott az első és a második kerületben. A szervezők a Városmajorba tervezett felvonulást megtiltó határozatot bíróságon támadták meg, s a bíróság végül engedélyezte az eseményt.

Mégis megtarthatják a Becsület Napját | Magyar Hang

Két rendezvényt ugyan megtiltottak, de volt egy harmadik is.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,963lájkolóTetszik
3,642követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Nem fogok meghátrálni” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Máté Gáborral és Körömi Attilával. Látogatóban a papból lett polgármesternél. Riport a halálra ítélt Csicsali vonatról. Keresse a Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek