HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Szúrópróbasze...

Szúrópróbaszerűen ellenőrizné a Mi Hazánk: drogoztak-e a képviselők

Nyugalom csomag

Legyen Ön is előfizetőnk, most akár egy hónapra is otthonába rendelheti a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti ITT! Köszönjük!

HIRDETÉS

HIRDETÉS

HIRDETÉS

A meglepetés erejét használná és szúrópróbaszerűen ellenőrizné a Mi Hazánk a politikusokat, hogy kiderüljön, drogoztak-e. A párt azután elevenítette fel az egyébként már korábban is felvetett javaslatát, hogy a jobbikos Varga-Damm Andrea is drogtesztet szorgalmazott.

A jobbikos politikus elképzeléseiről a 24.hu számolt be. Ennek lényege, hogy az Országgyűlés Mentelmi Bizottsága minden negyedév utolsó hetében kisorsolna 25 képviselőt, akiknek a parlament egészségügyi szolgálatának közreműködésével 15 napon belül el kellene készíttetniük egy drogtesztet.

– Az egyesült balliberális tömb elválaszthatatlan részét képező Jobbikkal ellentétben nem indokolatlanul bonyolított eljárásokban látjuk a megoldást. Ebben a kérdésben sem szabad maszatolni, sorsolásokkal a felszínt kapargatni és az időt húzni, hanem keményen a dolgok mélyére kell hatolni – írta Apáti István, a Mi Hazánk országgyűlési képviselője.

Álláspontunk szerint bármelyik nap bármelyik képviselő drogtesztje elvégezhető lenne, így a meglepetés erejére alapozva az igazság gyorsan kideríthetővé válna. – A magyar emberek átlagfizetésének többszörösét kereső honatyák pedig kénytelenek lennének tudomásul venni végre, eljött az ideje annak is, hogy a magas javadalmak mellé komoly kötelezettségeket rendelünk – közölték.

HIRDETÉS

Az ötlet nem először merül fel. Még 2014-ben a fideszes Kocsis Máté javasolt drogtesztet, bár ő a politikusok mellett ezt kiterjesztette volna az újságírókra is. Az a javaslat végül elsikkadt.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,646lájkolóTetszik
3,464követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Amíg rám nem emeli a kezét…” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Verebes Istvánnal. Miből lett Németh Sándor dúsgazdag? Hogy élnek a szociális szféra dolgozói? Keresse a friss Magyar Hangot, digitálisan is!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek