HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Visszakereszt...

Visszakeresztelte a Göncz Árpád Városközpontot a Mi Hazánk

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük!

HIRDETÉS

A radikális jobboldali párt politikusai szerint megdöbbentő, hogy úgy tűnik, Göncz tiszteletreméltóbb egyesek szemében, mint a honfoglaló Árpád fejedelem.

A Mi Hazánk Mozgalom a közelmúltban Göncz Árpád Városközponttá átkeresztelt metróállomáson akciózott. A politikus letakarták a volt köztársasági elnök vezetéknevét, így állítva vissza az állomás régi nevét „Árpád Városközpont”-ra.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

A radikális jobboldali párt szerint Göncz Árpád nem méltó arra, hogy közterületet nevezzenek el róla. A Mi Hazánk Mozgalom esztergomi elnöke, Lantos János felsorolta Göncz három különböző történelmi korszakban elkövetett „árulását”.

Vékony Csongor Levente feltette a kérdést, vajon mi lesz a következő? A közelben lévő Árpád hidat is átnevezik? Hangsúlyozta, a Momentum aktivistái már korábban átmatricázták a megállót. Megdöbbenését fejezte ki, hogy úgy tűnik, Göncz tiszteletre méltóbb egyesek szemében, mint a honfoglaló Árpád fejedelem.

HIRDETÉS

Holnaptól Göncz Árpád Városközpont lesz az Árpád hídi metróállomás | Magyar Hang

Január 31-től a Göncz Árpád városközpont nevet viseli Árpád híd metróállomás – közölte a Budapesti Közlekedési Központ honlapján. Göncz Árpádról, Magyarország rendszerváltás utáni első köztársasági elnökéről és műfordítóról 2016-ban nevezték el a XIII. kerületi, Árpád híd pesti hídfőjénél fekvő területet, ahová szobrot is állítottak az emlékére. Az érintett városrész nevének megváltoztatása korábban a XIII.

Leszögezték, Árpád vezér védelmében is állították vissza az eredeti állapotokat, az erről szóló cikk itt található, és február 4-én töltötték fel.

Az eseményen részt vett Nagy Zsolt is, a Mi Hazánk angyalföldi képviselőjelöltje, aki időközi választáson indul március 1-jén, és elsőként adta le az induláshoz szükséges megfelelő számú ajánlást.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,994lájkolóTetszik
3,652követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Nem fogok meghátrálni” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Máté Gáborral és Körömi Attilával. Látogatóban a papból lett polgármesternél. Riport a halálra ítélt Csicsali vonatról. Keresse a Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek