Ellentüntetés zavarhatja meg a szombati szélsőjobbos parádét

Ellentüntetés zavarhatja meg a szombati szélsőjobbos parádét

Résztvevők a Becsület napja elnevezésű rendezvényen, ahol azokra a katonákra és civilekre emlékeztek szélsőjobboldali szervezetek 2016. február 13-án a Kapisztrán téren (Fotó: MTI / Kovács Tamás)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Szombat délután egy órakor kezdődik az antifasiszta ellentüntetés a Városmajorban, amelyet a szélsőjobboldali körökben Becsület napjaként emlegetett megemlékezés ellenében szerveznek. Az ellentüntetők a fasizmus elleni közös kiállást kívánják hangsúlyozni, ehhez illő jelképeket kérnek a résztvevőktől – vette észre a 24.hu. Aki olyat hoz, ami a szervezők szerint ettől eltér, vagy túlzó, ami ezt az üzenetet csorbítja, azt a szervezők meg fogják kérni, hogy tegye el, vagy távozzon a demonstrációról (itt első sorban pártzászlókra, EU-zászlóra gondolnak).

Azt kérik, hogy a rendezvény alatt a rendezők utasításait kövessék a résztvevők a saját biztonságuk érdekében, hozzátéve, hogy a „magánakciók nem csak téged, hanem a többi tüntetőt is veszélyeztethetik”.

https://www.facebook.com/autonomiahun/photos/gm.1054494534915760/872476523212357/