HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Gyurcsány: Ne...

Gyurcsány: Nem leszek tagja a 2022-ben megalakuló kormánynak

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük!

HIRDETÉS

A DK elnöke biztos abban, hogy adott esetben pártja képes lesz együtt kormányozni a Jobbikkal.

Minden bizonnyal nem leszek tagja a 2022-ben megalakuló kormánynak – erről Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke beszélt az ATV Egyenes beszéd című műsorában.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Gyurcsány Ferenc önmagát jó ízlésű, tisztességes politikusnak tartja, akit sokan szeretnek, de – tette hozzá – sokan nem akarják őt a kormányba. Olyan személyt keresünk, aki képes integrálni a DK-tól a Momentumon át a Jobbikig az ellenzéket – jelentette ki Gyurcsány Ferenc, és erre a feladatra szerinte lesz nála alkalmasabb személy.

A volt miniszterelnök szerint pártelnökként igen, kormánytagként viszont nem lesz befolyása a 2022 utáni kormány munkájára, hiszen a Demokratikus Koalíció ennek a kormánynak fontos része lesz.

HIRDETÉS

Az is elhangzott a műsorban, hogy a DK elnöke biztos abban, hogy adott esetben pártja képes lesz együtt kormányozni a Jobbikkal. Gyurcsány Ferenc fontosnak tartja, hogy a politikai szereplők jóhiszeműen viszonyuljanak egymás véleményéhez.

Úgy fogalmazott: el tudja fogadni, hogy Trianon sokaknak igazodási pont, de elvárja, hogy ellenfelei vegyék tudomásul, hogy mások viszont a jövőbe tekintenek.

Azt is el tudja fogadni, hogy a konzervatívok mást gondolnak az adópolitikáról, mint ő, de elvárja, hogy ne tartsák őt hazaárulónak azért, mert más gondol. – Ha ez így lenne, nem lenne különösebb baja sem Orbán Viktorral, se mással – tette hozzá a DK elnöke.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,953lájkolóTetszik
3,640követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Nem fogok meghátrálni” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Máté Gáborral és Körömi Attilával. Látogatóban a papból lett polgármesternél. Riport a halálra ítélt Csicsali vonatról. Keresse a Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Orbán Viktor: Több Balaton, kevesebb Adria

Az operatív törzsnek délig kell javaslatot tennie arról, hogyan lehet megelőzni a vírus behurcolását hozzánk más országból.