HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Karácsony Ger...

Karácsony Gergely bojkottálja a Hír Tv-t, amíg nem kérnek bocsánatot a „nácimosdató” riportért

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük!

HIRDETÉS

Amíg a Hír Tv nem kér bocsánatot a neonácikat mosdató, az antifasiszták tevékenységét megkérdőjelező riportjáért, addig sem én, sem a főpolgármester-helyettesek, sem a Főpolgármesteri Hivatal munkatársai nem adnak nyilatkozatot a Hír Tv-nek, és nem is teszünk eleget semmilyen meghívásuknak. Erről ma levélben értesítettem Répásy Bálintot, a Hír Tv vezérigazgatóját – írta egy Facebook-posztban Karácsony Gergely főpolgármester hétfő délután.

Antifasiszta tüntetők zavarták meg a kitörés napi megemlékezést – számolt be a hétvégi rendezvényről a Hír Tv. A szombati eseményen a Városmajori Jézus szíve templomtól indult néhány száz résztvevő az I. világháborús emlékműhöz átsétálva koszorúzással, beszédekkel és fellépőkkel emlékezett meg az 1945 február 11-i kitörésről. A menetben résztvevők egy részén Betyársereg, illetve Légió Hungária feliratú ruha volt. A Városmajor másik részére antifasiszták is meghirdettek egy ellentüntetést. Roma szervezetek gyülekeztek a Széna téren, illetve antifasiszta csoportok a városmajori kutyafuttatónál, majd mind a Szamos és Maros utca sarkán találkoztak.

Karácsony Gergely

Amíg a Hír TV nem kér bocsánatot a neonácikat mosdató, az antifasisz… ták tevékenységét megkérdőjelező riportjáért, addig sem én, sem a főpolgármester-helyettesek, sem a Főpolgármesteri Hivatal munkatársai nem adnak nyilatkozatot a Hír TV-nek, és nem is teszünk eleget semmilyen meghívásuknak. Erről ma levélben értesítettem Répásy Bálintot, a Hír TV vezérigazgatóját.

– Hová jutottunk, hogy egy önmagát Hír Tv-nek nevező tévécsatorna a budapestiek nyugalmát megzavaró, milliókat elpusztító ideológia iránt nosztalgiázó neonáci hordákat megemlékezőknek nevezi, míg hazánk demokratikus hagyományait óvó állampolgárainkat, az antifasiszta felvonulókat az őket megzavaróknak? A kormány kegyeit kereső propagandaadó már így akar tetszelegni – kérdezte a Facebookon a főpolgármester vasárnap.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

41,069lájkolóTetszik
3,820követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Nyíljon ki végre az emberek szeme!” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Herczeg Zoltánnal! Mészáros Lőrincet sejtik a milliárdos őrizetbe vétele mögött. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

60 milliárdból újítanak fel 17 fővárosi kórházat

Orbán Viktor még januárban jelentette be, hogy a kórházi várók, kórtermek és ahhoz kapcsolódó szociális helyiségek felújítása lesz most a prioritás.