HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Bencsik megmo...

Bencsik megmondta, ki takarodjon az iskolákból

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük!

HIRDETÉS

Legutóbb még azt beszélték meg a Sajtóklubban, hogy pofán kellett volna vágni, aki szerint Bayer Zsolt gyűlöletet kelt, most pedig azt is megmondta Bencsik András, kinek kellene takarodnia az iskolákból. A Mérce vette észre, hogy a Nemzeti alaptantervet beszélték ki a Hír Tv műsorában, a Demokrata főszerkesztője pedig nem győzött áradozni róla.

Bencsik András a műsorban kifejtette, hiába van szó kemény anyagról, az alaptanterv „hisztérikus támadás alatt áll”. Az újságíró szerint azért, mert létezik és azért, mert „egységes értékrendszert ad.” „Gyönyörű szöveg, bölcs, okos, nagyszerű szöveg” – mondta Bencsik, egyenesen azt kérve, indítsanak mozgalmat az alaptanterv védelmében.

Úgy látja továbbá, hogy az új alaptanterv a nemzeti felelősségre apellál, és ez az, ami nem tetszik a „balliberális csürhének.”

A Demokrata főszerkesztője üzent azoknak a „lázadóknak” is, akik nem akarnak a Nemzeti alaptantervből tanítani. „Aki nem tiszteli Magyarország népe többségének akaratát, az takarodjon az iskolákból” – üzente Bencsik, nem sokat törődve eszerint azzal, hogy még pedagógushiány is van.  

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

41,014lájkolóTetszik
3,812követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Nyíljon ki végre az emberek szeme!” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Herczeg Zoltánnal! Mészáros Lőrincet sejtik a milliárdos őrizetbe vétele mögött. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

„Minszkben szörnyű a helyzet, lőnek…”

Erőt gyűjtenek a hétvége előtt a tiltakozók, így csökkent a tüntetések hevessége. Békésebb hangot ütött meg Lukasenka, a csalással vádolt belarusz elnök is. A szabadon engedett tüntetők viszont szörnyű túlkapásokról számolnak be.