A CÖF garázdasággal egészítette ki Niedermüller elleni feljelentését

A CÖF garázdasággal egészítette ki Niedermüller elleni feljelentését

Niedermüller Péter, a VII. kerület DK-s polgármestere a Fővárosi Közgyűlés ülésén a Városháza dísztermében 2019. november 27-én (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Újabb vádponttal egészítette ki a hónap elején, közösség elleni uszítás miatt Niedermüller Péter DK-s politikus, VII. kerületi polgármester ellen tett feljelentését a Civil Összefogás Fórum (CÖF). A szervezet Facebook-oldalán megjelent bejegyzés a következő: „Ezúton tájékoztatjuk a közvéleményt, hogy a mai napon büntetőfeljelentés-kiegészítést terjesztettünk elő garázdaság bűncselekményének megalapozott gyanújára tekintettel a fehér, keresztény, heteroszexuális férfiak és nők kapcsán az ATV televízió 2020. január 23. napján sugárzott A nap híre című műsorában elhangzottak okán. Az időközben a CÖF-CÖKA által megismert kép és hanganyag alapján a feljelentésünkben megjelölt cselekmény álláspontunk szerint alkalmas lehet arra, hogy kihívóan közösségellenes, erőszakos jellege miatt másokban megbotránkozást vagy riadalmat keltsen.”

Niedermüller ATV-ben elhangzott ominózus kijelentésében a kormány családpolitikájának bírálata során a következőket mondta: „ha megnézzük azt, hogy mi marad, ha lehántod ezeket a gyűlöletvalamiket, ugye fölsoroltuk: a nem magyarok, a mások, a migránsok, a romák, a nem tudom én, mik, akkor ott marad egy rémisztő képződmény középen: ezek a fehér, keresztény, heteroszexuális férfiak”.

https://www.facebook.com/civilosszefogas/photos/a.1755577241401642/2323387294620631/